2777
2789

مثلا اقایی که باهات چت میکنه وحرف میزنیدمدتی بدون هیچگونه درخوایت دوستی دادن بعدمدتی برات قلب بفرسته ومهربون تررفتارکنه امانه ازعشق وعلاقش بگه نه درخواست دوسای بده مدتی؟ازن اصلاچه رابطه ای حساب میشه من نمیفهمم قصدشون ممکنه چی باشه؟برای من قبلااتفاق افتاده 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هیچ حسابی روش وا نکن تا مستقیما نگه حتی اونموقع هم نباید زود اعتماد کنی 

و اینکه جد و مرزهاتو مشخص کن نذار یکی بلاتکلیف نگهت داره اگه کسی قصدشو داره و میخواد باهات باشه نتونه همینجوری سر کنه بدون مشخص کردن چیزی

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
هیچ حسابی روش وا نکن تا مستقیما نگه حتی اونموقع هم نباید زود اعتماد کنی و اینکه جد و مرزهاتو مشخص کن ...

دقیقاحرف شمادرسته اخرم میخوادوابستش بشی بعدهرطوردلش میخوادرفتارکنه چون توی رابطه هم نیستی و اسمی رورابطه نیست حق اعتراض هم نداشته باشی 

دقیقاحرف شمادرسته اخرم میخوادوابستش بشی بعدهرطوردلش میخوادرفتارکنه چون توی رابطه هم نیستی و اسمی رور ...

تو همچین موقعیتی بودم انگار طرف مقابلم رابطه رسمی رو نمیخواست ولی خب تموم هم نمیکرد منم ازش خوشم اومده بود شاید وابسته بودم ادامه میدم و هی اذیت میشدم هی سعی می‌کردم وارد رابطه رسمی بشیم هی نمیشد هی بحث هی دعوا 

به نظرم کلا حد و مرز بچینیم اگه کسی میخواد با ما باشه یا باید واقعا باشه همه چی رو بپذیره یا همه چی تمومه

مگر اینکه خودت رابطه رو نخوای بخوای همین جوری ادامه بدی یعنی باهاش موافق باشی که بازم توصیه نمیکنم اذیت میشی چون رابطه‌این نیست و ممکنه شما توقعاتی داشته باشی واسه یک رابطه باشه ولی چون رابطه‌ای نیست برآورده نشه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
تو همچین موقعیتی بودم انگار طرف مقابلم رابطه رسمی رو نمیخواست ولی خب تموم هم نمیکرد منم ازش خوشم اوم ...

دقیقادرسته راستشوبخوای طرف شمارو توی آب نمک نگه داشته بودمتاسفانه بعضیاواقعاازاردارن

دقیقادرسته راستشوبخوای طرف شمارو توی آب نمک نگه داشته بودمتاسفانه بعضیاواقعاازاردارن

نمیدونم قصدش چی بود هرچی بود من یه جا دیگه خیلی خسته شدم خیلی اذیت شدم و تمومش کردم

نمیدونم قصدش چی بود هرچی بود من یه جا دیگه خیلی خسته شدم خیلی اذیت شدم و تمومش کردم

منم توی چنین رابطه ای بودم وراجبشم تامیک زدم وچندوقت پیش خودم کاملاحذف کردم اینستاموواون طرف روهم انفالووبلاک کردم برای همیشه وواقعااروم ترم اگه خواستی تاپیکموبخون  اخرین تاپیکم قبل این

منم توی چنین رابطه ای بودم وراجبشم تامیک زدم وچندوقت پیش خودم کاملاحذف کردم اینستاموواون طرف روهم ان ...

نه من به خودش گفتم نمیخوام ادامه بدیم و اینا 

بعدها پیام داد دیگه اونموقع من از یکی دیگه خوشم اومده بود کلا دیگه تو فاز اون نبودم