2777
2789
عنوان

بارداری 😣😣

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 21 پست

شاید تخمک گذاری شما چهاردهم نیست.ماله من هفتمین روز سیکلم بود.منم از اول نمیدونستم و چهاردهم اقدام میکردم.با اولین بار که هفتم اقدام کردم حامله شدم

انشاالله که بارداری ولی اگر نبودی ماه بعد زودتر اقدام کن یا از کیت تخمک گذاری استفاده کن 

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله ميشي عزيزم الان روز چندم پري هستي؟

ممنون انشاالله ماه قبل  4روز عقب انداختم 3روز مونده بود به سیزده پاک شدم که بشه 10  ولی اینماه فعلا تاریخ پریودم نشده 10یا 12 روز دیگه مونده به پریود اینماه خداکنه نشم 

من خيلي سختي کشيدم اسمم بايد تو کتاب گينس ثبت شه بنام کوچکترين دختر قوي هنوزم مشکلات، و سختي زندگي دنبالم هستن برام دعاکنيد قويترشم هيچوقت نگيد خدايا مشکل بزرگي دارم بلکه به مشکلات بگيد خداي بزرگي دارم من بهش ايمان دارم ميدونم که ميدونه اميدزندگيمه خدايااااا هميشه دستمو گرفتي مبدا روزي ول کني عااااشقتم يه جوره خاص اونجوري که تودلت ميخواست  
شاید تخمک گذاری شما چهاردهم نیست.ماله من هفتمین روز سیکلم بود.منم از اول نمیدونستم و چهاردهم اقدام م ...

نه ازهمون 14 شروع میشه ولی تخم کذاری دقیقم 19 یا 21 است چون پهلوهام درد میگیره متوجه میشم بقیه روزا درد پهلو ندارم 

من خيلي سختي کشيدم اسمم بايد تو کتاب گينس ثبت شه بنام کوچکترين دختر قوي هنوزم مشکلات، و سختي زندگي دنبالم هستن برام دعاکنيد قويترشم هيچوقت نگيد خدايا مشکل بزرگي دارم بلکه به مشکلات بگيد خداي بزرگي دارم من بهش ايمان دارم ميدونم که ميدونه اميدزندگيمه خدايااااا هميشه دستمو گرفتي مبدا روزي ول کني عااااشقتم يه جوره خاص اونجوري که تودلت ميخواست  
منم سه ماهه که ۳ ۴ روز عقب میندازم.. نمیدونم چرا همش ۲۹ روزه بودم الان شده ۳۲ روز ۳۳ روز. ربطی به تن ...

منم عقب میدازم 5روز 4روز منظم بود وقتی اقدام کردیم الان عقب میوفته