2777
2789
عنوان

قند بارداری چطوری بیارم پایین

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 21 پست
چه ربطی به سوراخی داره..من خیلیها دیدم دارن و هیچی نشده الکی چرااسترس میدی بهش

من از دکتر پرسیدم چه عواملی باعث سوراخ بودن قلب بچه موقع تولد میشه 

گفت یکیش همون دیابت بارداریه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیز باید از دکترت سوال کنی چون هم لبنیات و هم نان قند داره بهت میگه چی بخوری که هم قندش کم باشه هم ...

اصلن نمیدونم چی بخورم یکی میگه برنج نخور یکساعت میکه نون نخور من موندم چی بخورم اشتها هم ندارم از صبح تا آلات فقط نون پنیر خوردم بس دیگه هیچی دلم نمیاد 

جدی میشه درمان کرد با طب اسلامی سنتی؟

توکل به خدا و شفاعت اهل بیت و نسخه از درمانگر مجرب و مصرف صحیح دارو و صدقه صبح و شب به نیت شفا و درمانش، ان شاالله خوب میشه و تاپیک میزنین و شمام بقیه رو با این طب ناب آشنا میکنین 

مقدار کره و پنیر مهمه...درسته اسمش قنده ولی فقط که چیزای شیرین نیست..کره محدود باید بخوری...۱۲ که وقت بیدار شدن نیست..شما باید ۸ صبحانه بخورین ۱۱ میان وعده  یک نهار..تا انسولین آروم توی خونتون ترشح بشه...مقدار خیلی کم...دکتر برید حتما مشاور تغذیه میفرسته شما رو..نگران نباشین ولی باید بتونین کنترل کنین...گرسنگی داره ولی راه دیگه ایی ندارین...صبح مثلا ی تخم مرغ آبپز .۳ تا تیکه ده در ده نون سنگک یا ۱۲تیکه ده در ده نون لواش و نصف لیوان شیر....میان وعده ی سیب...نهار ۶ قاشق برنج چهار تیکه مرغ ی کاسه ماست...آجیل محدود ..روغن محدود...نون که میگن سنگک بخور نه اینکه هر چ خواستی بخور...اونم محدودیت داره...

سالا همراه هر غذا و قبل از غذا بخور

اصلن نمیدونم چی بخورم یکی میگه برنج نخور یکساعت میکه نون نخور من موندم چی بخورم اشتها هم ندارم از صب ...

به هر حال ماها که پزشک نیستیم اطلاعات کافی نداریم من با اینکه قندم اصلا ذره ای بالا نبود بازم دکتر تاکید میکرد که خیلی موز نخور یا چیزای شیرین نخور نمک نخور     اونا طبق ازمایش ها میگن تو چند هفته چی بخوری بهتره برای خودت و نی نی 

انشالله که به سلامت زایمان کنی