lllllllllllklklllkl مدیر عضویت: 1402/05/19 تعداد پست: 6399 عنوان بچها ترازای قلمچی قاطی کرده ایا | مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 19 پست یازدهمی که هیچی نزدم از دوازدهم و دهمی که زدم ترازش بیشتر شدهمنفیم نزدم کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨ 1404/07/18 | 13:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شیرموزتون_هستم عضویت: 1401/09/25 تعداد پست: 7278 زودهنگام اومدهتو اپلیکیشن کانون همین الان دیدم من پشت کنکوریم از اردیبهشت تا الان نخوندم ولی امروز ازمون دادم درصدم اینجوریه جامعه ۱۲ ۵۰ درصد جامعه یازدهم ۵۳ روان ۳۳ هوش ۱۳ عربی یدونه زدم اونم درست بوده شده پنج 😂🥲 الان آرزوم معلم شدنمه❤ رسیدم به آرزوی دومم❤️
lllllllllllklklllkl مدیر استارتر عضویت: 1402/05/19 تعداد پست: 6399 آره چقدر مضخرف شده الان رفتم کارناممو دیدم من دهم جواب داده بودم یازدهم که هیچی نزدم تراز بهتری داده ... منم کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨
park_shin_he عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 8350 منم میتونم بپرسم ترازت چند شد؟اگه دوست داشتی بگو زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
lllllllllllklklllkl مدیر استارتر عضویت: 1402/05/19 تعداد پست: 6399 میتونم بپرسم ترازت چند شد؟اگه دوست داشتی بگو چهارهزار و نهصد خورده ای دوازدهمپنج هزار یازدهمی که نزدم کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨
park_shin_he عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 8350 چهارهزار و نهصد خورده ای دوازدهمپنج هزار یازدهمی که نزدم یازدهم هیچی نزدی؟؟چون منم هیچی نزدم ولی یه تراز دیگه داده بهم😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐معلوم نیست قلم چی داره چیکار میکنه زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞