2777
2789

ببخش زیاد حرف زدم اما چون درکت میکنم بهت میگم سعی کن با یکی از ائمه دوست بشی به خدا قسم نمیدونی چه آرامشی برات میاد به عشق آسمانیت دل ببند تورو از عشق های دردناک زمینی نجاتت میده قربونت برم هیچ چیز ارزش اینو نداره که خودتو ناراحت کنی تو ارزشت از همه بیشتره عاشق خودت باش بقیه رو بیخیال شو🙂

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆ 🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

خدا نکنه عزیزم.منم از یه پسری خوشم میومد ولی مطمئن بودم بهم نمیرسیم همین کلافم کرده بود روز عاشورا ت ...

من هر روز زنگ میزنم وصلم میکنن ب حرمم امام حسینن و امام رضا حرف میزنم داغونم التماسشون کردم ازشون خواستم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من هر روز زنگ میزنم وصلم میکنن ب حرمم امام حسینن و امام رضا حرف میزنم داغونم التماسشون کردم ازشون خو ...

عزیز دلم حتما خیلی دوستت داشتن که اون پسرو ازت جدا کردن حتما لیاقتت خیلی بیشتر از اینا بوده زورکی چیزو نخواه خیلی پشیمون میشی خودم تجربه کردم.منم کارم شده بود گریه و التماس به اهل بیت اما حالم تغییری نمی‌کرد روز تعزیه امسال برای امام حسن نمار حاجت خوندم و ازشون کمک خواستم قسمشون دادم به عصمت مادرشون حضرت فاطمه که آرامش و بهم برگردونن معجزه شد از اون روز به بعد حالم خوب شد خیلی صبورتر شدم جوری که میگم من روز تعزیه دوباره به دنیا اومدم هیچ وقت از خدا و ائمه نا امید نشو محاله تنهات بزارن مطمئنم اون پسر به صلاحت نبوده که ازت دورش کردن 

عزیز دلم حتما خیلی دوستت داشتن که اون پسرو ازت جدا کردن حتما لیاقتت خیلی بیشتر از اینا بوده زورکی چی ...

از همون اول دوس شدیم من نماز میخوندم میگفتم خدایا اگ واس هم نیسیم وابستمون نکن تمومش کن همینجا اما متأسفانه ما ۳ سال باهم بودیم متوجه خیانتش ک شدم مردم اون دختر ک باهاش بود منو سوزوند الانم با یه مرده هیچ فرقی نمیکنم مثل جنازه  دیوونه ها نگایه دیوار ممیکنم

از همون اول دوس شدیم من نماز میخوندم میگفتم خدایا اگ واس هم نیسیم وابستمون نکن تمومش کن همینجا اما م ...

خب حتما به صلاحت نبوده گلم میگی رفته با یه دختر خراب حتما لیاقت پسره همون دختره بوده که خدا ازت دورش کرده باور کن از ته قلبم میگم خدا ازت مراقبت کرده خدا خیلی دوستت داره که نزاشته به مرحله ازدواج برسین پسری که تو دوستی خیانت میکنه به درد زندگی نمیخوره باید شکر کنی که به ازدواج نرسید چون بعدا مجبور میشدی جدا شی چون ادما تغییر نمیکنه

من خودم ازدواج کردم اما زیاد خوشبخت نیستم از خدا خواستم اگه به صلاحمه به زندگی ادامه بدم اگه نه جدا بشم چون طاقت ندارم یه عمر با ناراحتی زندگی کنم تو وضعیتت از من خییییلی بهتره

هیچوقت نمیبخشمش ن اونو ن اون دختر رو

واگذار کن به خدا اونا خوشبخت نمیشن

در عوض خدا یه همسر بی عیب و نقص نصیبت میکنه که خوشبختت کنه از بخواه یه همسر که خودش صلاح میدونه نصیبت کنه.انشالله خوشبخت شی عزیزم طوری که همه حسرت زندگیتو بخورن و تلخی این روز هارو فراموش کنی

ببخش زیاد حرف زدم اما چون درکت میکنم بهت میگم سعی کن با یکی از ائمه دوست بشی به خدا قسم نمیدونی چه آ ...

ن بابا این چه حرفیه شما لطف کردینن اینهمه منو راهنمایی کردید منم بستم با خدا ولی دلیل اینکه آروم نمیشمو نمیدونم برام دعا کنید

ن بابا این چه حرفیه شما لطف کردینن اینهمه منو راهنمایی کردید منم بستم با خدا ولی دلیل اینکه آروم نمی ...

حتما اگه لیاقت داشته باشم دعا میکنم 😊😘