2777
2789

نتایج کنکور 

داغون شدم این چن روز

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

پشت هر عدد؛یک زندگی بود با هزاران آرزو.🖤 سپهر بابا کجایی بابا؟ توپ تانک مسلسل دیگر اثر ندارد به مادرم بگویید دیگر پسر ندارد

هفته سوم مهر میاد

هفتخ سوم چیه دیگه

باید فردا بیاد

پشت هر عدد؛یک زندگی بود با هزاران آرزو.🖤 سپهر بابا کجایی بابا؟ توپ تانک مسلسل دیگر اثر ندارد به مادرم بگویید دیگر پسر ندارد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اوف برادر زاده منم داغون شد  بچه ۷ کیلو وزن کم کرد تو این مدت از بس استرس داره  انشاالله همتون از چشم انتظاری در بیایین لبتون خندون باشه در آخر 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

آخر مارو با این اشکا غرق می‌کنی ما شنا بلد نیستیماا

😭🥲

وای منم دیوونه شدم به خدا ن میتونم درس بخونم ن کاری کنم فقط میخوابم ک بگذره

درس چرا میخونی😭

اوف برادر زاده منم داغون شد بچه ۷ کیلو وزن کم کرد تو این مدت از بس استرس داره انشاالله همتون از چش ...

انشالا تروخدا برامون دعا کنین😭

انشالا تروخدا برامون دعا کنین😭

انشاالله هرچی دلتون می خواد همون بشه برادر زاده من که دلش روانشناسی اصفهان وگفتار درمانی گرگان می خواد یکی از اینا انشاالله بشه 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن