2777
2789
عنوان

با همچین دوستی چ رفتاری کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 39 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیچونده نمیشهخیییلی سیریشع

چرا،بخوای میشه.یه روز بگو دارم میرم مهمونی،یه روز بگو دوستم اومده خونمون،یه روز بگو مامانم کار داره به اون دارم کمک میکنم،یه روز بگو فردا تست دارم،یه روز بگو مهمون دارم.رو نده بهش

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

دقیقا ی بارن مامانش گف تو باعث شوی این دوس پسر پیدا کنه درصورتی ک تن دخترش میخارهفامیل خطم عوض کنم ب ...

بهش رک بگو دیگه نه به من نه به خونوادم زنگ نزن منو قاطی کثافت کاریات نکن حوصله دردسر جدید ندارم بگو همون یه بار که مامانت گفته من باعث شدم تو با پسر دوست بشی هفت پشتمو بسه 

حسبی الله و نعم الوکیل ❤️                                         آقایون درخواست دوستی ندهند با تشکر 🙏 

چجوری نداره عزیزم، خیلی راحته، منم نوجوونم ساده بودم

یکی از این اعضای هرمی ها زنگ میزد دوستم بود تو شرکت هرمی ، من نمیخواستم وارد بشم اون مثل کنه چسبیده بود به من ول کن نبود که بیا کار کن ، از این کار و شغلای ابکی

اعصابم خورد میشددد اون موقع چقدر ساده بودم، 

ولی الان بخوام راحت ارتباطمو با دوستم قطع میکنم

زنگ که زد، پیام داد، جواب نده و تمام 

خودش میفهمه دیگه نباید زنگ بزنه بعدم پرسید بگو شارژ نداشتم ،نفهمیدم ، کار داشتم

یا به مامانت بگو من از اخلاق این خوشم نمیاد ، ابروشو نبر پیش مامانت ولی

یک بهانه ای برای مامانت درست کن بگو من از این دختره خوشم نمیاد دیگه باهاش نمیرم بیرون با اخلاقش حال نمیکنم زنگ زد بگو اجازه نمیدم دخترم بیاد

اونم زنگ زد جواب دادی بگو مامانم اجازه نمیده بیام میگه چقدر میری بیرون بشین کارای خونه رو بکن

یا بگو مامانم یا خواهرم یا هرکی منو بیرون دیده گفته تو مگه با دوستت نرفته بودی بیرون؟ چرا تنهایی؟

یا جواب زنگ و پیاماش رو کم کم نده بعد کلا قطع کن

یا اینها رو هم نمیتونی انجام بدی

به بهانه اینکه از دستش ناراحت شدی مثلا از یک رفتارش یا حرفش الکی دلخور شو بگو ناراحت شدم یک بهانه پیدا کن

بعد کلا ارتباطتو قطع کن

فکر کردم چکار میکنه خوب همراهیش کن ماهی یه بار رو تا بلکه این پسر بگیرتش

عزیزم پسری که به دختری علاقه داشته باشه یا امادگی و قصد ازدواج داشته باشه

حتماااااااااا به خانوادش میگه ، میرن خواستگاری دختره، 

بعد حالا دوره شناخت میخوان داشته باشن اون موقع با هم وقت میگذرونن ، میرن بیرون که همو بشناسن

نه ۲ تا نوجوون کم سن و سال که تو دوره بلوغ و هیجانات و احساساتن ، این رابطه هیچی تهش نداره

میدونی چقدر اون دختر بعد از اینکه اون پسره ازش جدا بشه ضربه میخوره ؟؟؟ پسر بی مسئولیتی که پا جلو نمیذاره

میره یواشکی با دختر مردم بیرون ، قصدی برای ازدواج نداره

اگه قصدی داشته باشه که ازدواج کنه ، ترسی نداره، به خانوادش میگه من فلان دخترو میخوام بریم خواستگاری

یواشکی کار نمیکنه

تو این رابطه دوستی یک عالمه به روح و روان اون دختر ، احساساتش و عاطفش بعد از جدا شدن ضربه میخوره و افسرده میشه ، گناه داره ، هرچی زودتر خودشو از منجلاب و یک رابطه بی سروته بکشه بیرون بهتره

حداقل یک سال شرایط ازدواج نداره پسره بعدم مگه من للشم حس سواستفاده کردن دارم

پسری که شرایط ازدواج نداشته باشه چرا باید به بهانه ازدواج با دختر مردم وارد رابطه بشه ؟ پسره داره گولش میزنه

اون میخواد از دختره سوء استفاده کنه

بعدشم دوست شما الان داغه

بعد که پسره دید این پا نمیده و گذاشت و رفت

دوستتون ضربه روحی و روانی میخوره افسرده میشه

هرچی زودتر ازش جدا بشه بهتره

چجوری نداره عزیزم، خیلی راحته، منم نوجوونم ساده بودمیکی از این اعضای هرمی ها زنگ میزد دوستم بود تو ش ...

شاید باورت نشه ولی نصف این چیزایی ک گفتی انجام دادم اما انقد. کنه س ک ول نمیکنه انگار هدفش فقط بودن با اون پسره س هر جور شده منو مجبور میکنه ک برم باهاش

بخدا هر چی از دهنم در اومده گفتم اما از رو نمیره انگار حرفای منو نمیشنوه

عزیزم پسری که به دختری علاقه داشته باشه یا امادگی و قصد ازدواج داشته باشهحتماااااااااا به خانوادش می ...

پسره ب خانواده ش گفته اما مادر پسر ب شدت مخالف 

و پسره چون خونه نداره خانواده دختر قبول نمیکنن میگن اول باید خونه بخره بعد

شاید باورت نشه ولی نصف این چیزایی ک گفتی انجام دادم اما انقد. کنه س ک ول نمیکنه انگار هدفش فقط بودن ...

پس چقدر ادم چیپ و پررویی هست

از راه مادرت وارد شو

جلو مامانت که نمیتونه وایسه

پس چقدر ادم چیپ و پررویی هستاز راه مادرت وارد شوجلو مامانت که نمیتونه وایسه

دیگهه تصمیم گرفتم ب هیچ وجه جواب زنگاش و ندم

و بگم خانواده م فهمیدن منو تو خیابون دیدن ک تنهام و پیگیرشدن فهمیدن تو رفتی با دوس،پسرت بیرون

اگ زیاد زنگ بزنی خانوادم به خانوادت میگن