2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤣🤣🤣ای بابا چیکار دارید بنده خدارو

😂😂پس معلومه صلح برقرار شده تا دیروز قبرستون بود الان شد بنده خدا 

صادق هدايت در كتاب بوف كور میگويد:گاهی انسان، در تاريكى ذهن خود گم میشود،جايى كه مرز واقعيت و خيال از هم جدا نيست.تنهايى، آرام آرام به درون نفوذ میکند،و انسان را از جهان بيرون جدا میسازددر اين ميان، هيچكس نيست كه او را بفهمدحتى خود او. و شايد تلخترين حقيقت اين باشد: بعضى دردها را نمیتوان گفت فقط بايد در سكوت، با آنها زندگى كرد🌌

اون موقع ازش ناراحت بودمگفتم قبرستون😂😂😂

😂

صادق هدايت در كتاب بوف كور میگويد:گاهی انسان، در تاريكى ذهن خود گم میشود،جايى كه مرز واقعيت و خيال از هم جدا نيست.تنهايى، آرام آرام به درون نفوذ میکند،و انسان را از جهان بيرون جدا میسازددر اين ميان، هيچكس نيست كه او را بفهمدحتى خود او. و شايد تلخترين حقيقت اين باشد: بعضى دردها را نمیتوان گفت فقط بايد در سكوت، با آنها زندگى كرد🌌

بد فکرکردی هاا.. گفتم داشتیم حرف میزدیم نه چیز دیگهچیو دلت خواست🤣🤣🤣

حرف زدن ک خالی خالی نمیشه 

بلاخره قربون صدقه ای و...... اینا رو خاستم🤣🤧😁🥲

حوصلت سر رفته؟زنگ بزن بهش بگو واقعا ک،ازت انتظار نداشتم،بعد قط کن هرچی هم زنگ زد جواب نده🦦

عاشق باشگارفتنم شوهرم نمیذاره برم

ما وقتی دوست بودیم خونش ورزش میکردیم مثلا پاهامو محکم میگرفت دراز نشست یا مجبور میکرد بریم کوه و ...

دلآ نفسم هستم ....آقایون درخواست ندن خودتون رو پاره همکنید تایید نمیکنم به نی نی یار اسکرین میفرستم...

باهم زندگی میکنید؟ازمنم شدیددخالت دارن

نه اونا شیرازن ما مشهدیم 

دلآ نفسم هستم ....آقایون درخواست ندن خودتون رو پاره همکنید تایید نمیکنم به نی نی یار اسکرین میفرستم...