2821
2789
انشاالله ك خوش قدم و صالح و سالم باشه منم اين ماه اقدام ميكنم توكل به خدا

مرسى گلم انشالله كه شما هم به زودى جواب بگيرى و بهمون خبر بدى مارو خوشحال كنى🐣

مرسى گلم انشالله كه شما هم به زودى جواب بگيرى و بهمون خبر بدى مارو خوشحال كنى🐣

فداي تو گلم ماه دوم اقدام هستم ماه پيش تمام علائم و داشتم دو تا بي بي چك هاله دار هم داشتم اما فرداي موعد پري اومدو خيلي شديد تر بود از دفعه هاي قبل البته فقط روز اولش خيلي شديد بود ...يكي از بچه ها ميگفت بدنت گرفته بوده ك بي بي هاله انداخته اما نتونسته نگهداره ميگفت اين خيلي خوبه ك با بار اول گرفته انشاالله ماه دوم جواب ميگيري ...البته اينم بگم اون ما من فقط دو بار تونستم اقدام كنم...حالا نظر تو چيه عزيزم؟؟؟شما فوري باردار شدي؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

فداي تو گلم ماه دوم اقدام هستم ماه پيش تمام علائم و داشتم دو تا بي بي چك هاله دار هم داشتم اما فرداي ...

نع گلم بواى منم سريع نبود نگران نباش عاديه استرس ادم رو فقط داغون ميكنه فقط بى خيال باش همين و خودت و همسرت رو تقويت كن با خشكبار مثل بادوم گردو و... انشالله اين ماه جواب ميگيرى

نع گلم بواى منم سريع نبود نگران نباش عاديه استرس ادم رو فقط داغون ميكنه فقط بى خيال باش همين و خودت ...

اره ماه پيش ك اونجوري شد خيلي ناراخت شدم اما شوهرم ماه پيش همش ميگفت با يه ماه نميشع الكي بهش فك نكن و واقعا هم نشد...اما اين ماه به  شوهرم ميگم به نظرت اين ماه ميشع ميگه اره چرا همش ب نشدن فك ميكني ابن ماه ميشه ديگه بهش فك نكن...توكل به خدا اميدوارم منم زودي ب مامانا بپيوندم...اتفاقا رفتم گردو خرما و انجير و ...خريدم.مرسي از راهنماييت😘😘

اره ماه پيش ك اونجوري شد خيلي ناراخت شدم اما شوهرم ماه پيش همش ميگفت با يه ماه نميشع الكي بهش فك نكن ...

خواهش ميكنم گلم يك ماه دوماه كه چيزى نيست صبر كن زودى مامان ميشى خوب كارى ميكنى خودتون رو تقويت كنه اميدوارم همين ماه جواب بگيرى❤️😘

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز