2777
2789
من خواستگار درست و درمون نداشتم و چند سال درگیر یک سری مشکلات شدید بودم

خب حرفم اینه خواستگار خواهرتم متوسط بود و میتونست صبر کنه مگر اینکه قضیه دوستی و‌فلان باشه وگرنه عجله ای نبود حداقل میتونست نامزدی بدون‌عقد داشته باشه 

ولش کن خواهرم چرا به پای من باید می‌سوخت ؟؟؟شاید من تا سی سالگی مجرد میموندم اونوقت چی

طرف ما این چیزا مهم نیست

تازه خیلی ها کوچکترزودتر ازدواج میکنن بزرگتر هم بعدا ازدواج میکنه

خیلی ها هم این موضوع براشون مهم نیست

https://uupload.ir/view/دسر_فوری_۵_دقیقه_ای_با_بیسگوییت_و_شیر_tolj.mp4/،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین،،،،،،،،،،https://uupload.ir/view/4_دسر_بدون_شیر_9m9y.mp4/

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم خواهر وسطیم خواستگار بیشتر داشت یکیش ک واقعا پیگیر بود و حتی چند جلسه اومدن خواستگاری ولی بابام میگف تا خواهر بزرگش ازدواج نکنه این یکی رو عروس نمی کنم ب نظرم خانواده نباید این اجازه رو میدادن ولی غصه شو نخور درست میشه همه چی دست خداس تمرکز کن رو هدف هات🌱

خب حرفم اینه خواستگار خواهرتم متوسط بود و میتونست صبر کنه مگر اینکه قضیه دوستی و‌فلان باشه وگرنه عجل ...

از نظر معنویات آدم خوبیه از نظر مادیات متوسطه و از نظر ظاهر کاملا اوکیه

من گفتم صبر کنید اول من 

اما خانواده گفتن که هرکس بخت خودشو میبره و ربطی به کوچکتری و بزرگتری نداره

هنوز که هنوزه خیلی وقتا گریه میکنم اما خواهرمم میگه تو قبل تر از منم خواستگار نداشتی الکی تقصیر من ننداز

باشه عزیزم اگه پریود هم باشیم و بخونیم مشکل داره ؟راستی من این شهید رو نمی‌شناسم ایشون کی هستن؟

نه عزیزم هیچ اشکالی نداره سجده اخرش هم درسته شهید نوید صفری وصیت کردند هرکس 40 روز پشت سر هم برام زیارت عاشورا بخونند هرحاجتی دارن رو بهشون میدم و اگر ندادم در اون دنیا براشون جبران می کنم خیلی ها حاجت های غیرممکن از این چجله گرفتند التماس دعا 

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اسمم عسله ولی همه منو به اسم فاطمه میشناسن پس تو هم فاطمه صدام بزن و برام دعا کن مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات و یا یه حمد برام میخونی و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی کاربری دست 3 نفره یه شماره بیشتر نداشتیم بقیه تعلیق شده بودن .. اگر کافه یا رستوران خوبی توی تبریز میشناسید بهم معرفی کنید

نگران این مسیله نباشید، یه نکته ای که وجود داره به هرحال هرچی سن بالاتر میره مواردی که مناسب شما هستند افراد جاافتاده تر و پخته تری هستند و به مراتب شرایط بهتری دارند، نمی شه به خواهرتون خورده گرفت ولی موارد زیادی دیده شده که وقتی خواهر کوچیکتر ازدواج کرده یک مورد مناسبتر از خانواده و اشناهای داماد برای دختر بزرگتر هم پیدا شده ، در هر صورت هویت خودتون رو به ازدواج کردن و نکردن گره نزنید ، شما همه جوره ارزشمندید ، مسیر زندگی هرکس متفاوته برای شما هم دیر نشده تازه زمانیه که موردهای خوب پیدا می شن