2777
2789
عنوان

وابستگی

| مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 40 پست
خودتو کنترل کن بچسب به زندگیت . شوهرتو دوست داشته باش و بهش ثابت کن . به خانواده ت سر بزن ولی نزار ر ...

شوهرمو خیلی دوست دارم ولی همیشه فکر میکنه به خانوادم بیشتر اهمیت میدم. خیلی وقتا بخاطر این چیزا بحثمون میشه

متاهل و متعهدم 💍  سوالی راجب آشپزی دارید بپرسید👩🏻‍🍳

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شوهرمو خیلی دوست دارم ولی همیشه فکر میکنه به خانوادم بیشتر اهمیت میدم. خیلی وقتا بخاطر این چیزا بحثم ...

ببین من آقا هستم . از حرفات مشخصه به خانواده ت بیشتر اهمیت میدی شوهرت هم فهمیده . اگر میخوای زندگیت خراب نشه یه فکری بکن وگرنه دیر میشه و پشیمون میشی

کاش بری پیش مشاور گلم اینطوری زندگیت نابود میسه عزیزم

از اول ازدواجمون تصمیم داشتم برم ولی هر موقع ناراحتی بینمون پیش میومد دوباره زود حل میشد و خوب میشدیم باهم دیگه نمیرفتم

ببین من آقا هستم . از حرفات مشخصه به خانواده ت بیشتر اهمیت میدی شوهرت هم فهمیده . اگر میخوای زندگیت ...

بله متوجه شدم. یعنی وابستگیمو کم کنم؟

از اول ازدواجمون تصمیم داشتم برم ولی هر موقع ناراحتی بینمون پیش میومد دوباره زود حل میشد و خوب میشدی ...

نه برو گلم چون این رفتار بیشتر از هرکسی فقط خودت عذاب میبینی چون منم اینجوری بودم خودم خیلی داغون شدم

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
نه برو گلم چون این رفتار بیشتر از هرکسی فقط خودت عذاب میبینی چون منم اینجوری بودم خودم خیلی داغون شد ...

آره واقعا

شما چیکار کردی؟ وابستگیتو کمتر کردی؟

آره واقعاشما چیکار کردی؟ وابستگیتو کمتر کردی؟

والا من خودم خودمو درس کردم کم کم وابستگیمو کم کردم هیچکس حز خودت نمیتونه کمکت کنه گلم باید بیخیال باشی منم انقد گفتم مگه بچه ای ک انقد وابسته ای ب خودم تکرار میکردم میگفتم فلانی شوهر کرده پس چرا مث تو نیس😂همه فشی ب خودم میدادم😂

والا من خودم خودمو درس کردم کم کم وابستگیمو کم کردم هیچکس حز خودت نمیتونه کمکت کنه گلم باید بیخیال ب ...

پس هستن کسایی که مثل من باشن

آخه من از زندگیم‌ خیلی راضیم خداروشکر همسرم خوبه فقط مشکلم وابستگیه شدیده

پس هستن کسایی که مثل من باشنآخه من از زندگیم‌ خیلی راضیم خداروشکر همسرم خوبه فقط مشکلم وابستگیه شدید ...

اخخخ ک مبدونمممم قشنگ درکت میکنم ببین من عرررررر میزدمااا حالا دو کوچه اونورترن ولی خب جم کردم خودمو😂

بله متوجه شدم. یعنی وابستگیمو کم کنم؟

بله تاجایی که به خانواده خودت یعنی شوهرت و خودت و اگر بچه داری یه بچه های آینده ضربه نخوره . شما باید به این درک برسی خودت صاحب خانواده هستی . نقش همسر و مادر به عهده ت هست 

اخخخ ک مبدونمممم قشنگ درکت میکنم ببین من عرررررر میزدمااا حالا دو کوچه اونورترن ولی خب جم کردم خودمو ...

چه خوشحال شدم😂 منم باید جمع کنم خودمو

بله تاجایی که به خانواده خودت یعنی شوهرت و خودت و اگر بچه داری یه بچه های آینده ضربه نخوره . شما بای ...

دقیقا درست میگید