gonjsk مدیر عضویت: 1403/11/09 تعداد پست: 69 عنوان کتک خوردم😭 | مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 36 پست اونروز گفتم شوهرم نمیزاره برم پیش مامانم مریضه امروز باز ازش خاستم منو ببره به مادرم فحش داد منم به مادر خودش فش دادم پاشد منو زد بعدشم روسریمو کرد گردنم میخاس خفم کنه چقد راز تو دل این دنیا هس 1404/07/17 | 16:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gonjsk مدیر استارتر عضویت: 1403/11/09 تعداد پست: 69 خواهشا برو به پدر مادرتم بگو اجازه ندارم بیام خونتون با وجود ایشون برو اونام هرچی گفتن گوش نده بزار ... اونم گرفتم به شکایت هم کشید درست بشو نیس چقد راز تو دل این دنیا هس
*_پر_پیـــــــــن_* عضویت: 1388/02/07 تعداد پست: 31345 اخه از مردای الان بعیده مگراینکه انگشت شمارباشنوالا هرکیو خانومه صداش بالابوده دقیقا خب نسل الان خیلی فرق دارن بنده با کسی بحث سیاسی ندارم و نمیکنم.وسلام نامه تمام.
hcgj عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 6728 ۲۶منم۲۳ نمیشه آدم اصلا زبون نزنه کاش بشه اصلا دهن به دهنش نزاریالهی نسل این مرد ها منقرض بشه الهی بابام سگ جونسوزه الهی بمیره ما سه تا مون راحت بشیم تو خونه این همه سال جونمون رو سوزوند خدا از سرش نگذره الهی خدا لعنتش کنه از ته دل مینویسم و نفرین میکنم
gonjsk مدیر استارتر عضویت: 1403/11/09 تعداد پست: 69 نمیشه آدم اصلا زبون نزنه کاش بشه اصلا دهن به دهنش نزاریالهی نسل این مرد ها منقرض بشه الهی بابام سگ ج ... میخام از دستش خلاص شم تنهام کسی پشتم نیس چیکار کنم چجوری برم چقد راز تو دل این دنیا هس
salars عضویت: 1397/12/14 تعداد پست: 6289 اونم گرفتم به شکایت هم کشید درست بشو نیس یا بمونو بساز یا بزارو برووو دیگه برنگرد
gonjsk مدیر استارتر عضویت: 1403/11/09 تعداد پست: 69 یا بمونو بساز یا بزارو برووو دیگه برنگرد اینبار برم دیگه برنمیگردم چقد راز تو دل این دنیا هس
hcgj عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 6728 میخام از دستش خلاص شم تنهام کسی پشتم نیس چیکار کنم چجوری برم کسی پشتت نیست فعلا بمون و بچه دار نشوچه قد سخته کسی پشتت نباشه ههعیینمیزارع بری سرکار ؟