2777
2789
پول چی رو نداری خوراکیاناقلا پول فلافل خریدن رو که داشتی حالا شما دعاهاشو انجام بده، پولی نیست🌹

چشم عزیزم خب عسل گرونه گلم 😅

در میان این همه غوغا و شر ،عشق یعنی کاهش رنج بشر ⛧

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من انقدر سرم شلوغه که حد نداره. نمیزارن که . دارم جواب تک نیت های بچه های نی نی سایت رو میدم خسته شد ...

عزیزم خب میخواستی همچین تاپیکی نزنی😅😅

یه نفر تو جمع بهم گیر داده بود تیکه مینداخت منم با پیش کشیدن گذشتش ساکتش کردم هم ناراحت شدم‌واسه این ...

خوب کردی تا اون باشه اینکارو نکنه 

رفتم بخوابم یهو بیدار شدم بعد دیدم نمیتونم تکون بخورم پاشم بدنم بشدتت لرزید درحد چند دقیقه بعد پاشدم ...

عزیزم 🫠

دقیقا امسال کنکور دارم دوازدهم هستم و بشدت فکر و خیال میکنم و کلا یکم ذهنم بهم ریختست

آره قطعاً به خاطر همین موضوعات هست که اینجوری میشی و خب نشونه ی خوبی هم نیست قبول دارم یکی از شاید بگم سخت ترین دوران زندگی را پشت سرمی گذرونی البته برای کسی که براش مهم باشه کنکور و این چیزا من خودم گاهی اوقات برمی گردم عقب با خودم میگم چجوری زنده موندم🫠🤣میگذره فقط بدون میگذره کاش خوب بگذره

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

سخت نگیر عزیزم اول به سلامتیت اهمیت بدهشما که شاغلی حتما بیشتر مراقب سلامتی و خواب شبت باشی

چشم حتما عزیزم ممنون 😊

بابام تازه رفتن اسنپ کار کنه کلید نداست زنگ زد من بیدار کرد مریضم هستم بیخوابم شدم

الان رفته بود اسنپ؟ چرا کلید نمیبره؟