2777
2789

فقطططط با پدر و مادرتون خوب باشید و موقع پیری عصای دستشون باشید من اوج خوشبختیم رو فقط دعای خیر اونا واسم فراهم کرد با دعای اونا به این هپخوشبختی رسیدم خدایا شکرت بابا جونم قبرت نورباران و مادر جانم زنده باشی انشالا و همسرم ممنونم حمایتم کردی که بهشون همیشه خدمت کنم. بماند به یادگار

با مهربانی زندگی کنیم و لبخند بزنیم همه خوبند.

خداروشکر دم همسرتم گرم

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چه ربطی داره وقتی خوب باشی ا‌ونا نباشن و نفرینت کنن گولت بزنن حقتو بخورن تهمت و تبعیض و بی توجهی داس ...

دیگه من گفتم تو مهربون باش اونام خوب میشن

سلام عزیزمتو رو خدا جوابمو بده🙏🏻ناخنک چشمت برطرف شد؟ چجوری درمانش کردی؟حالم خیلی بده بخاطر خدا جوا ...

سلام گلم من گفتن چون نزدیک مردمک چشمت نیس و اذستت نمیکنه لازم نیس عمل کنم