2777
2789
پپس چرا برا من همینطوری میزد هیچ کاری نمیکرد

آخه بخوای تمیز شه باید اون لا ماها هم بزنی😐شاید اپراتورت بدش میومده خوب من یه مدت کلینیک پوست کار میکردم واقعا اپراتور ها متفاوتند بعضیا دلسوزان با حوصله همه جا میزنن بعضیا فقط سر سری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه بخوای تمیز شه باید اون لا ماها هم بزنی😐شاید اپراتورت بدش میومده خوب من یه مدت کلینیک پوست کار م ...

ککم پولی هم نمیگیرن از هرکی پرسیدم میگه نسبت جای دیگه خیلی زیادی وقتی بدش میاد بیخود میکنه وارد شغلش میشه کلی پولشو دادم تازه اعصاب هم نداشت رئیس اونجا رو میشناسم فقط اسم اوپراتورشو گیر بیارم درستش میکنم

ککم پولی هم نمیگیرن از هرکی پرسیدم میگه نسبت جای دیگه خیلی زیادی وقتی بدش میاد بیخود میکنه وارد شغلش ...

عوض کن اپراتورت لیزر بخوای جواب بگیری جای خوب گرونه در حد فول بادی4میلیون جاهایی که 300تومن ایناست اصلا جواب نمیده پول رو که به اپراتور نمیدن به اون بنده خدا نهایت ماهی 5. 6تومن بدن

عوض کن اپراتورت لیزر بخوای جواب بگیری جای خوب گرونه در حد فول بادی4میلیون جاهایی که 300تومن ایناست ا ...

فول کجا ها میشه؟ جای دیگه بدن خوب جواب گرفتم مشکل بیکینی هست دستگاهش عالیه طرف مشکل داره بیکینی بد میزنه 

فول کجا ها میشه؟ جای دیگه بدن خوب جواب گرفتم مشکل بیکینی هست دستگاهش عالیه طرف مشکل داره بیکینی بد م ...

دست پا بیکینی زیر بغل اگه کمر و شکمت هم مو داشته باشه میشه که اغلب ندارن همون دست و پا و زیر بغل و بیکینی و خط باسن و خط ناف میزنن

خوبی؟ بیکینی رو با اپلیدی انجام بدی از درد بیهوش میشی

اون اپلیدی قدیمی ها نه

یه جستجو تو اینترنت بزن اپلیدی های جدید رو ببین چند سری دارن،

یه سری دارن کاملا بدون درد

...آگاه باشید، تنها با یاد خدا دلها آرامش می یابد (آیه ۲۸ سوره رعد قرآن کریم)

اگه کندلا خوب جواب میده اما سوپرانو بدترین دستگاهه

لطفا میگین چرا بدترین دستگاهه؟

من الان سه چهار جلسست میرم واقعا ۸۰-۸۵ درصد از موهام ریزش داره شاید هم بیشتر

حین دوره نشون نمیده تو شارژ برگشت داره یعنی؟

اپلیدی چی هست؟ نتیجش مثل لیزره؟

یه وسیله برقی مثل تیغ و ژیلت...

اپلیدی های جدید معمولاً چند سری دارن برای موهای صورت و سری بدون درد و...

هم هزینه اش هم دردش از لیزر کمتره

...آگاه باشید، تنها با یاد خدا دلها آرامش می یابد (آیه ۲۸ سوره رعد قرآن کریم)

لطفا میگین چرا بدترین دستگاهه؟من الان سه چهار جلسست میرم واقعا ۸۰-۸۵ درصد از موهام ریزش داره شاید هم ...

ببین من تو کلینیک ام میبینم که 90%با این دستگاه با جواب نمیگیرن یا برمیگرده واقعا فک کن اگه خوبه چرا اینقدر ارزونه جواب دهید خیلی کمههه خیلی خیلی کم اغلب برگشت داره بعدم با کندلا تو 6جلسه جواب میده اما این نه کلی باید بری

یه وسیله برقی مثل تیغ و ژیلت...اپلیدی های جدید معمولاً چند سری دارن برای موهای صورت و سری بدون درد و ...

تشکر عزیزم

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡