آخه بخوای تمیز شه باید اون لا ماها هم بزنی😐شاید اپراتورت بدش میومده خوب من یه مدت کلینیک پوست کار میکردم واقعا اپراتور ها متفاوتند بعضیا دلسوزان با حوصله همه جا میزنن بعضیا فقط سر سری
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آخه بخوای تمیز شه باید اون لا ماها هم بزنی😐شاید اپراتورت بدش میومده خوب من یه مدت کلینیک پوست کار م ...
ککم پولی هم نمیگیرن از هرکی پرسیدم میگه نسبت جای دیگه خیلی زیادی وقتی بدش میاد بیخود میکنه وارد شغلش میشه کلی پولشو دادم تازه اعصاب هم نداشت رئیس اونجا رو میشناسم فقط اسم اوپراتورشو گیر بیارم درستش میکنم
ککم پولی هم نمیگیرن از هرکی پرسیدم میگه نسبت جای دیگه خیلی زیادی وقتی بدش میاد بیخود میکنه وارد شغلش ...
عوض کن اپراتورت لیزر بخوای جواب بگیری جای خوب گرونه در حد فول بادی4میلیون جاهایی که 300تومن ایناست اصلا جواب نمیده پول رو که به اپراتور نمیدن به اون بنده خدا نهایت ماهی 5. 6تومن بدن
لطفا میگین چرا بدترین دستگاهه؟من الان سه چهار جلسست میرم واقعا ۸۰-۸۵ درصد از موهام ریزش داره شاید هم ...
ببین من تو کلینیک ام میبینم که 90%با این دستگاه با جواب نمیگیرن یا برمیگرده واقعا فک کن اگه خوبه چرا اینقدر ارزونه جواب دهید خیلی کمههه خیلی خیلی کم اغلب برگشت داره بعدم با کندلا تو 6جلسه جواب میده اما این نه کلی باید بری