2789
عنوان

فریم عینک

138 بازدید | 19 پست

چند مغازه هست عینک تعمیر میکنن میخواستم سوالی بپرسم ولی قبلش اینجا بگم: عینکم فریم گرد هست و خیلی گرون خریده بودمش. ولی فریمش فقط قشنگه وقتی میزنم کناره هاش خالیه انگار🤦‍♀️ میشه ببرم عینک فروشی عدسی رو برش بده و فریم دیگه جا بندازه؟ یا همچین چیزی ممکن نیست🤣 نظر شما چیه؟ 

الان عینک بخرم حدود ۱۰ تومن میشه

You Break Me First

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

میشه هیچ چیز نشد ندارن گرد که خیلی خوشگله

وقتی با کناریم حرف میزنم باید عینکم دربیارم. اولام میزدم اصلا همه چیز رو بالاتر از سطح واقعیش میدیدم همش سرم رو میگرفتم بالا🤣

You Break Me First

فک کنم باید مشابه قبلی باشه فرمش تا اونجایی که من میدونم کانون عدسی نباید تغییر کنه

نکته ظریفی بود بهش فکر نکرده بودم. پس صحبت میکنم باهاشون اگه بشه عالیه

You Break Me First

وقتی با کناریم حرف میزنم باید عینکم دربیارم. اولام میزدم اصلا همه چیز رو بالاتر از سطح واقعیش میدیدم ...

عجب پس با این تفاسیر دو تا عینک ازش درمیاد ولووجک خخ

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
فکر کنم مستطیلی برام قشنگه برای همین میخوام عوض کنم

هر چهره ای یک فرم خاصی داره خب به تناسب همون میشه فریم متناسب باهاش انتخاب کرد اگر این عینک دوسش نداری و بهت فکر میکنی نمیاد چون حالت گرد داره باید فریم متناسب و سایز کوچک یا حتی گرد کوچک انتخاب بشه میتونی هم برو فریم آرزون بخر از مثلا دیجی کالا یا حالا تو مغازه که زیاد هزینه نکنی 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘