2777
2789
واقعا فرورفتگی هاتو درمان کرد؟من جای جوش دارم دکتر گفت باید لیزر بشه 

اره خوب لیزر زودتر جواب میده .ولی من واقعا جواب گرفتم.قیمتیم نداره۲۵۰۰۰تومانهمن گرفتم.حالا ۵۰۴۰گرفتم ۳۰۰۰۰۰تومن ولی دروغ محض بود کرماشون .

خدایا دخترمو برام نگه دار کل دارای من تو این دنیاس الهی امین.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره خوب لیزر زودتر جواب میده .ولی من واقعا جواب گرفتم.قیمتیم نداره۲۵۰۰۰تومانهمن گرفتم.حالا ۵۰۴۰گرفتم ...

خداکنه منم جواب بگیزم..شما زیاد بود فرورفتگی؟

برا حل مشکلم میشه یه صلوات برام بفرستید🙏
عزیزم من چون جوش زیاد داشتم صورتم چاله های بزرگ داشت ولی با رژو درم استفاده کردم عالی بود ولی باید ص ...

پوستتون کامل صاف شده الان؟

یارو نونِ نفهمیش رو میخوره شما باهاش بحث منطقی میکنید⁉

اینه؟

زده ۴۰ تومن

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
پوستتون کامل صاف شده الان؟

اره واقعا هر کسی منومیدید قشنگ تعقیرو حس میکرد .ولی باید صبور باشی گلم منم ۶ ماه استفاده کردم طبق روش خودش .یه ۳ ماهم مثل کرم استفاده کردم اگر با الفا استفاده بشه تاثیرش بیشتره.

خداکنه منم جواب بگیزم..شما زیاد بود فرورفتگی؟

اره چون کرم,پودر,میزدم صورتم داغون و چرب شده بود و روی گونها و چانه جوشای اندازه نخود میزد دردم داشت رفتم دکتر راکوتان داد (ناگفته نماند خیلی عوارض داشت ولی جوشام خوب شد )بعد برای جاهای جوش از رزودرم استفاده کردم خودمم یه سری ماسکای خونگی استفاده کردم مثل سفیده تخم مرغ عالی .😚😚

اره چون کرم,پودر,میزدم صورتم داغون و چرب شده بود و روی گونها و چانه جوشای اندازه نخود میزد دردم داشت ...

دقیقا مث من راکوتان استفاده کردم جاشون موند..سفیده تخم مرغ و خالی میزدی؟یا با ماست اینا قاطی؟

برا حل مشکلم میشه یه صلوات برام بفرستید🙏
اره اخه من یسال پیش استفاده کردم 😊😊قیمتش ۲۵ بود .

😙😙

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
دقیقا مث من راکوتان استفاده کردم جاشون موند..سفیده تخم مرغ و خالی میزدی؟یا با ماست اینا قاطی؟

نه خالی,ولی وقتی میزینی اصلا ماهیچهای صورتت نباید تا خشک میشه حرکتی بدی.نخندی حرف نزنی .وقتی کامل خشک شد با اب سرد بشور بعد یه هفته خودت ببین چه تعقیری میکنه شفاف و روشن میشه.انشاالله جواب بگیری.