2777
2789
دیگه اونم درس خونده مثل اینه به کسایی که آزاد میخونن نگیم مهندس یا وکیل

خب زده تو بیو گرافیش معلم 

بعد منی ک دوسال پاره شدم فرهنگیان قبول شم هم میشم معلم؟💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جهاد دانشگاهی هم مدرک اموزش پیش دبستانی و اول دبستان رو فکر کنم میده ،گاهی فقط واسه بستن دهن اطرافیان این مدرک ها لازمه که فقط بگی من معلمم یا چیزای دیگه ، حالا حتما لازم نیست طرف بره سرکار و استخدام بشه 

جهاد دانشگاهی هم مدرک اموزش پیش دبستانی و اول دبستان رو فکر کنم میده ،گاهی فقط واسه بستن دهن اطرافیا ...

چقد مضحک لقب اون هم میشه معلم منم ک از هفت جهت پاره شدم هم میشه معلم متاسفم برای خودم

نه چون هنوز نه ب باره نه داره ب خودش میگه معلم

اگر فرهنگیان باشه خب تا حدی قابل قبوله اما اگر آزمون باید بده نه اما ممکنه هدف داشته باشه و تلاش می‌کنه براش که من تحسینش میکنم و آرزوی موفقیت براش 

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒  بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹 نصیحتم به شما: اینجا رو جدی نگیرید و اهمیت ندید 🤗کاربر قدیمی💚💛 

زوره خوب خیلیم زوره تلاش من و اون اصلا قابل قیاس نیست ک هر دو یه لقب بگیریم

خب باشه مهم نیست😂

الان منم مهندسی میخونم بهترین دانشگاه دولتی با بهترین رتبه 

حالا یکی با معدل اصلا مهندسی میخونه 

هر دو مهندسیم دیگه مشکلی نداره

چقد مضحک لقب اون هم میشه معلم منم ک از هفت جهت پاره شدم هم میشه معلم متاسفم برای خودم

دیگه همینه ، مثلا خودم رفتم جهاد دانشگاهی چند دوره از رشته ی الگو سازی و دوخت رو گذروندم و مدرک گرفتم چون همه به بیکار بودنم گیر میدادن، الان همه بهم میگن خیاط 

ولی من کجا ،اونی که تو هنرستان و دانشگاه رشته طراحی دوخت و خیاطی رو حرفه ای خونده و پاره شده تا لیسانسش رو بگیره کجا ،

اسم منم خیاطه ، اسم اونم خیاطه