2777
2789
عنوان

کادو دیت➕عکس✨😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1325 بازدید | 57 پست
ای خدا😂😂😂🤣🤣🤣😍چه گل خوش رنگی مبارکت باشن

مرسییی عزیزدلم😂😂🤍🤍

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونت برمم😂😂🤍

💜🫠😬

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید

لابد انقدر بچگونه رفتار کردی که این هدیه رو در شانت دیده!

اره سیسی تو راست میگی🤣

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

شنیده دخترا عروسک دوست دارن لامصب اون عروسک خرسیه نه از این مدلها 😂

🤣🤣🤣

چطوری باهاش حرف میزدی ؟؟؟ که فکرش به این کادو رفت 😂😂

نه میدونی چند شب پیش قبل از دیت گفتم انقدر دلم عروسک میخواد از اینا که پناه داره اسم بچه رفیقم جدی گرفت رفت خرید🤣

نه میدونی چند شب پیش قبل از دیت گفتم انقدر دلم عروسک میخواد از اینا که پناه داره اسم بچه رفیقم جدی گ ...

😂😂😂 دفه بعد یه چیز بهتر هوس کن 

نه آرامشت را ، به چشمی وابسته کن ...   نه دستت را به دستی دلخوش !!! 

بیا به فا.ل نیک بگیریم 🤣مثلاً اومده گفته که این عروسک تو باشه تو عروسک من باش 🥴

مرسیی سیسی از انرژی مثبت ات🤣🤣🤣

دهنت سرویس 🤣🤣🤣

😎😅

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید