2777
2789

تا وقتی شوهرم‌مجرد بود همش خودشو پسرشو مینداخت خونه عروسا و دامادا برا غذا همش میگفت نای ایستادن ندارم خودم با نون و خیار سیر میشم برا پسرم عروسا غذا میفرستن 

حالا از وقتی ازدواج کردیم نمیزاره تو خونه بشینیم هم وقت ناهار هم شام زنگ میزنه شوهرم بیا غذا گذاشتم

منم حامله و بددل از غذاهاش بدم میاد بس همیشه دستشو داره به انگشتاشو و کف پاش میکشه قاشق دهن میزنه باز باهاش خورشت هم میزنه 

ته مونده برنج و ماست بقیه رو دوباره برمیگردونه تو دیگ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شما نرو بذار شوهرت بره بگو خودم غذای خودمو درست میکنم یه مدت نری دیگه شوهرتون نمیره

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

بهت حق میدم دوست داری خونه خودت باسی حق داری نباید اصرار کنه

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

ب همسرت بگو مامان گناه داره تو این گرونی ..میخواد رعایت حال منو کنه ک حامله م ... خودم میتونم از پس کارام بر بیام و غذامو درست کنم نمیخواد بریم ... شایدم واقعا بنده خدا میبینه حامله ای میخواد باری از رو دوشت برداره

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
شاید بهداشتشو رعایت نکنه ولی شاید بخاطر حاملگیت داره مثلا کمکت میکنه شما هم بی ادب و نالایق

لقمه های غذامو میشماره 

هوس نون باگت کرده بودم گفتم شوهرم بخره زهرمارم کرد بس هی گفت گرونه 

نالایق خود خاک بر سرتی بی تربیت

اینجا رسمه با مونده غذای ظهر دوباره غذا میپزن🤣

✨میگن دعای نی نی سایتیا خیلی گیراست لطفا برای ازدواجم که چندین ساله معلقم و گره اندر گره افتاده دعا کنید یا صلوات بفرستید😘🥺

وا بنده خدا داره زحمت میکشه خب تو نخور

زحمت چی گلم به دلش نمی شینه غذاهاش دست خودش نیست دیگه

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

شاید بهداشتشو رعایت نکنه ولی شاید بخاطر حاملگیت داره مثلا کمکت میکنه شما هم بی ادب و نالایق

از دور گفتنش راحته جای اسی بودید یه هفته هم دوام‌نمیاوردی

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

🤢،چقدر ازین حرکت متنفرممم، قاشق دهنی، اضافه غذا، اضافه ترشی و ماست،از منم اینجوریه، حالا اینا به کناااار وقتی که بچت دنیا بیاد که داستان داری،با قاشق دهنی بش غذا میده😭

فرق دارد آنکه روی قله دنیا آمده، با کسی که دره را تا قله بالا آمده🌱🌻