2777
2789

وقتی متاهلی دنبال توجه عشق احساس محبت بیرون از خونه بین مردها دیگه میگردی مطمن باش هیچ مردی تاکید می‌کنم هیچ مردی عاشق زن شوهر دار نمیشه یا برای رضایت خدا بخواد ب شما گمک محبت و... کار دیگه براتون بکن 

اونا هدفشون فقط جنسی ممکن چند سال حتی عاشق پیشه نشون بده اما وقتی ب هدفش رسید عین آدامس تفتون میکنن. پس بیرون از خونه بین مردها دیگه برات نمیدن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دقیقا طلاقم اینجوری یسری خانما الکی دنبال طلاقن فکر میکنن بیرون از زندگی براشون ری... بخدا خبری نیسسسس اگه پسر و مرد درست حسابی باشه میره سراغ دخترا نه یه زن مطلقه با یه بچه 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
دقیقا طلاقم اینجوری یسری خانما الکی دنبال طلاقن فکر میکنن بیرون از زندگی براشون ری... بخدا خبری نیسس ...

اینکه مرد خوب میره دنبال دختر که تو‌همه موارد صدق نمیکنه گلم ولی منم زیاد دیدم خانومایی که الکی با بچه زندگیشونو خراب کردن و دیگم نتونستن زندگی خوبی بسازن 

ایشالا ک خیره

اینکه مرد خوب میره دنبال دختر که تو‌همه موارد صدق نمیکنه گلم ولی منم زیاد دیدم خانومایی که الکی با ب ...

کلا منظورم اینه این همه دختر مجرد هستن نمیتونن ازدواج کنن بعد یه خانم فکر میکنه جدا بشه ادم براش ریختههه که این خبرا نیست اصلا 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔