2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فکر کنم وقتی چندین نفر گزارش بزنن پاک بشه یک تاپیک بزنید قسم و آیه بخونید که این لینکو گزارش بزنن مط ...

اخه بچه ها گزارش زدن...

من خودم چی میشم؟ تعلیق؟

فکر کنم وقتی چندین نفر گزارش بزنن پاک بشه یک تاپیک بزنید قسم و آیه بخونید که این لینکو گزارش بزنن مط ...

تعلیق شم نام کاربری میمونه 

من میخوام ده تا تاپیک اخرم پاک بشه...اسمم لو رفته 

باید بدی نی نی یارکسی الکی گزارش بزنهخودش تعلیق میشه

به نی نی یار فحش بدم 🤣🤦‍♀️

میترسم سیاسی هم بزنم سیم به نامم هست بعدا توسط اطلاعات به فاک برم...

حالا بیا ثابت کن اینکار کردم کاربری پاک بشه

به نی نی یار فحش بدم 🤣🤦‍♀️میترسم سیاسی هم بزنم سیم به نامم هست بعدا توسط اطلاعات به فاک برم...حالا ...

چرا سختش میکنی

چیزی نگو که بره بگه

این وبذار بمونه

کاربری جدید بزن

فعال نیستی که

توکل بر خدایت کن/ کفایت می کند حتما👌

@niniyar‍ لطفا تاپیک های این ماهم رو حذف کن...واقعا خطر ابرویی هست?به بچه ها بگم گزارش بزنن؟نام کارب ...

تاپیک سیاسی بزنید برای تعلیقی کلادائم تعلیق میشیدو اصلا برگشت نداره.اگر درخواست گزارش بزنید هم شما و هم کاربرانی که گزارش زدن براتون تعلیق میشن

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

تاپیک سیاسی بزنید برای تعلیقی کلادائم تعلیق میشیدو اصلا برگشت نداره.اگر درخواست گزارش بزنید هم شما و ...

خب ! زرد میشم درسته؟

توروخدا تاپیکام حذف کن..من کارم دولتی هست تاپیک سیاسی بزنم چون سیم به نام خودم هست به فنا میرم.

مخصوصا الان که با این اوضاع 

توروخدا

خب ! زرد میشم درسته؟توروخدا تاپیکام حذف کن..من کارم دولتی هست تاپیک سیاسی بزنم چون سیم به نام خودم ه ...

مشکی میشید.میتونید توی روزها و ساعات اعلام شده یکی یکی تاپیکهاتون رو بفرستید تا حذف بشه

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت