2777
2789
من خیلی دوس دارم حامله باشم واقعا و اولین باریه پریودیم انقد عقب افتاده یعنی از بعد از اقدامم میشد پ ...

عزیزم 

یه کم صبر کن بعد برو آزمایش بده حتما

به حق علی اصغر این دفعه واقعا حامله باشی😍

من اینجا حتی دیدم تا بیس روز بعد عقب افتادن موعد بی بی چک نشون نداده و روز بیستم نشون داده

حالا نمیدونم دلیلش  لقاح دیر انجام میشه یا چی

خواستم بگم

فقک کافیه خدا بخواد🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم یه کم صبر کن بعد برو آزمایش بده حتمابه حق علی اصغر این دفعه واقعا حامله باشی😍من اینجا حتی دید ...

فکر نمیکنم شوهرم بذاره برم آزمایش یام باید اصرار کنم ببرم آزمایش چون میگه همین بیبی چیکا دقیق هستن

فقط وقتی بیبی چکم مثبت بشه منو میبره آزمایش بدم

واسه همین میخوام بدونم بیبی چکم چرا مثبت نمیشه!

امروزم پریود نشدم هیچ علائمی از پریودیم ندارم جز ی کمر درد خیلی خفیف

نه متاسفانه پرولاکتین بالا و تنبلی تخمدان دارم دارم درمان میکنم انشالا درست بشه😔

توکل به خدا عزیزم ان شاءالله به زودی دامنت سبز بشه به حق ام البنین لایق باشم برات دعا میکنم گلم 💜

دلتنگ که میشوی دیگر انتظار معنا ندارد . یک نگاه کمی نامهربان ، یک واژه ی کمی دور از انتظار ، یک لحظه فاصله ، میشکند بغضت را ...
توکل به خدا عزیزم ان شاءالله به زودی دامنت سبز بشه به حق ام البنین لایق باشم برات دعا میکنم گلم 💜

خدا از زبونتون بشنوه برام دعا کنین ممنونم واقعا به خاطر قلب مهربونتون😔❤️