2777
2789
بهتون نخندن فامیل پشت سرتون حرف میزنن. بگو تو عروسیتو بگیر این چه مسخره بازیه احترام برادرشو نمیزاره

دقیقاااااا اصلا الان مامانم گفت دلم گرفت عموم دختر عموم برا پسرش گرفت اینا که عقد کردن محرم شد بعدش پسر عمو بابام فوت کرد ۶ ماه بعدش بابام  الان ۸ماه از فوت بابام میگذره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۴۴سال

نه بذارین سر وقت خودش مراسم بگیرین. پدرت انگار هم هموی عروس میشه هم داماد درسته؟

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
اره میشه دایی عروس عمو داماد اصلا حالم بد شد

چطور دلشون میاد این وشط سما عذادارین هنوز به فکر بزن و برقص خودشون باشن. به مامانت بگو اجازه مجلس گرفتن بهسون بده. بگه شما عروسیتون رو بگیرین ولی خودتون شرکت نکنین.اگه پدرتون ۸۰-۹۰ ساله بودن ادم حق میداد بهشون ولی الان ... خودشون چطور میتونن. 

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
اصلا بغضضض کردم شوکه شدم بگیرن مجلسشپنو ما صد بار گفتیم بگیرن

اصن‌به فرض که شما همین فردا سالگرد دادین و اونام هفتهدبعد عروسی گرعتت. ملت ریشخند میزنن بهشون‌.... مادر عروس هیچ مخالفتی این وسط نداشت؟ برادر جوونش فوت کرده