2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 31 پست
خوبه مبارکه

برای من که مبارک نیست. نمیگم بده اصلا شاید از سرما زیادی باشه ولی به دلم نمیشینه. ولی ی حرفایی از طرف مادرم و خواهرم می‌شنوم ی تحقیرهایی منو میکنن، که مجبورم قبول کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۰ سال فاصله زیاد نیست

نه اصلان بخدا مهم اخلاقه خب باشع 

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

برای من که مبارک نیست. نمیگم بده اصلا شاید از سرما زیادی باشه ولی به دلم نمیشینه. ولی ی حرفایی از طر ...

نذار حرفاشون داغونت کنند بعدها ک ازدواج کنی میشی یکی مثل من یهو منفجر میشی دیگ کاری ب  کوچیکتر و بزرگتری نداری جواب همشون رو‌میدی و میلی ب دیدارشون نداری 

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

برای من که مبارک نیست. نمیگم بده اصلا شاید از سرما زیادی باشه ولی به دلم نمیشینه. ولی ی حرفایی از طر ...

سنت زیاد نیست ،خانوادتون بد فکر میکنن تو خانواده ما همه سنی ازدواج داشتیم ۲۸ ساله ،۳۰ ساله حتی و بیشترشون بالای ۲۶ ازدواج کردن 

از طرفی اگه اوکی نیست برات رد کن درنهایت تو کسی هستی که باهاش زندگی میکنی نه اونا

نذار حرفاشون داغونت کنند بعدها ک ازدواج کنی میشی یکی مثل من یهو منفجر میشی دیگ کاری ب کوچیکتر و بزر ...

اگه غریبه بود اشکالی نداشت ولی اینکه آدم یکسری حرفها از مادر و خواهرم بشنوه و از طرف اونا تحقیر بشه واقعا بده

سنت زیاد نیست ،خانوادتون بد فکر میکنن تو خانواده ما همه سنی ازدواج داشتیم ۲۸ ساله ،۳۰ ساله حتی و بیش ...

برعکس تو خانواده ما همه حدودا ۲۰ سالگی ازدواج میکنن. منکه درس خوندم و شاغلم ولی چون ازدواج نکردم اصلا ارزشی ندارم. 

برعکس تو خانواده ما همه حدودا ۲۰ سالگی ازدواج میکنن. منکه درس خوندم و شاغلم ولی چون ازدواج نکردم اصل ...

همه شخص ارزشمندی هستن تو خانوادشون اینو نگو مشکل از این که جا افتاده حتما همتون باید ۲۰ سالگی ازدواج کنین 

اگه غریبه بود اشکالی نداشت ولی اینکه آدم یکسری حرفها از مادر و خواهرم بشنوه و از طرف اونا تحقیر بشه ...

اره گلم میفهم چی میگی ب سرم اومده 

همه شخص ارزشمندی هستن تو خانوادشون اینو نگو مشکل از این که جا افتاده حتما همتون باید ۲۰ سالگی ازدواج ...

بله ولی تو خانواده ما نه. همش میگن فقط اینه مورده که از تو خوشش اومده، ولی راستش قیافش به دل من ننشست. تازه شغلش اصلا خب نیست و شکلات شرایطش آنچنان خوب نیست. ولی میگن چون خاستگاری فقط این بوده ، باید حتما به این جواب مثبت بدی

2790
2778
2791
2779
2792