2789
عنوان

بندریا😍

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 39 پست
😎مرسی ،شرمنده نفرمایید😘والا کامنتها رو میخونم هرچی کرک و پر دارم میریزه...دکترهم حس میکنم متاهل هس ...

🤣🤣🤣🤣واااای یعنی خیلیا روش کراش زدن؟بنظرم اصلا قیافش مردونه و جذاب نیست بیشتر حالا بخاطر جایگاهش هست و مردم عجیب ماااا🤣🤣🤣🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️حالا خوب کردی وگرنه قطعا بلاک میکرد

لطفا دعام کنید مشکلاتم حل بشه

🤣🤣🤣🤣واااای یعنی خیلیا روش کراش زدن؟بنظرم اصلا قیافش مردونه و جذاب نیست بیشتر حالا بخاطر جایگاهش ...

😂😂😂😂😂

دقیقا نمیدونم کراش زدن یا چی ...(مخصوصاکه اسمش به اون بزرگی اونجا نوشتم...حوصله پیگردو...ندارم.)

ولی مردم همیشه در صحنه ما همیشه کاسه داغ تر از آشن😮‍💨

و اینکه اکثر جراح ها(تو خانوادم کلی جراح هست)! 

مریض رو به چشم پول می‌بینند...ولی مردم جوگیر ما ،زود از خودبیخود میشن....

در مورد چهرش والا نمیدونم سلیقه ای هست ولی چهره ظریفی داره در کل نازه ولی فک کنم(مطمئن نیستما) خودش یکارایی مثل بوتاکس و فیلر و...کرده باشه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

😂😂😂😂😂دقیقا نمیدونم کراش زدن یا چی ...(مخصوصاکه اسمش به اون بزرگی اونجا نوشتم...حوصله پیگردو...ن ...

خودش آره بینیش که عمله و بهش میاد بوتاکس هم کرده...آره متاسفانه مردم ما ظاهر بین هستن و از یک قشری بت میسازن حتی اگر اونها کلی اشتباه کنن باز هم میپرستن شون و یکجورایی خودشیرینی هست

🤣🤣🤣🤣واااای یعنی خیلیا روش کراش زدن؟بنظرم اصلا قیافش مردونه و جذاب نیست بیشتر حالا بخاطر جایگاهش ...

من ی دایی دارم که هم خوشگله و هم نازه و روتین پوستی داره...

استاد تمام و.. هستا ولی مثل این بنده خدا دکتره ،خیلی جووون میزنه.

بعد همش دانشجوهاش روش کراشن...بهش میگم بلا ی حلقه بنداز این همه تلفات ندی😂😂😂😂

ولی انصافا خیلی پایه هستا خیلی ...مثلا میگه برو دیت ! یا بیا دانشگاه دفترم (بخاطر سمتی که داره میگه برم اگه پسری پسند کردم اوکی کنه) 😅

دایی جونم ،حقِ وتو من هست😎

این دکتر رو که میبینم داییم یادم میوفته ...البته داییم بوتاکس و...نکرده.

خودش آره بینیش که عمله و بهش میاد بوتاکس هم کرده...آره متاسفانه مردم ما ظاهر بین هستن و از یک قشری ب ...

الان فک کن دکتر اسم خودش سرچ کنه...

بنده خدا رو کوبیدی 😅

باید ی دوره بره تراپی

من ی دایی دارم که هم خوشگله و هم نازه و روتین پوستی داره...استاد تمام و.. هستا ولی مثل این بنده خدا ...

آخی🥺خدا حفظ شون کنه😎کلا آدم هایی که به خودشون میرسن حس خوبی به اطرافیان شون میدن

الان فک کن دکتر اسم خودش سرچ کنه...بنده خدا رو کوبیدی 😅باید ی دوره بره تراپی

🤣مگه بیکاره...نه بابا منظورم ایشون نبود خب عمل بینی و بوتاکس رو که راست گفتم و مشخصه ولی اون قضیه دیدگاه بقیه رو کلا نسبت به این قشرهای جامعه گفتم نه فقط ایشون 

آخی🥺خدا حفظ شون کنه😎کلا آدم هایی که به خودشون میرسن حس خوبی به اطرافیان شون میدن

اره ،دقیقا

من یکم چاق بشم میگه برو باشگاه...میگم حوصله ندارم میگه خودم میبرم و میارم...حالا معروفترین باشگاه شهر سر خیابونمون  هستا😂

مامانم و خاله ها میگن ،آره این همه لوسش کن فردا خونه شوهرش دووم نیاره....

میگه چه عالی ول میکنه برمیگرده یکی بهتر پیدا میشه...🙈

اره ،دقیقامن یکم چاق بشم میگه برو باشگاه...میگم حوصله ندارم میگه خودم میبرم و میارم...حالا معروفترین ...

😅😅وقتی دایی اینجور داشته باشی دیگه غمی نداری 

😂😂😂اره ،ما کلی نظر داديم.دکترجان العفو🤦‍♀️

🤣🤣🤣🤣🤣🤣فک کن اون دنیا گیر کردیم توی جهنم و منتظر بخشش ایشونیم😅🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

😅😅وقتی دایی اینجور داشته باشی دیگه غمی نداری

اره ،ولی من به شدت بی عرضه هستما 🤕

ی دیت نرفتم:)

و کراش بزنم زود فارغ میشم...همش به داییم میگم از ازدواج میترسم ...نکنه شوهرم دلم و بزنه😂🤦‍♀️

حالا داییم میگه ،نترس دلت رو زد به مامانش پس میدیم 🤣😂

ولی داییم همیشه غم هام رو شسته برده❤️

اره ،ولی من به شدت بی عرضه هستما 🤕ی دیت نرفتم:)و کراش بزنم زود فارغ میشم...همش به داییم میگم از ازد ...

چه خوبه😅نه بابا عشق بنظرم سرنوشته و وقتی بیاد دیگه از قلبت نمیره بیرون

وای پوکیدم از خنده 🤣 دکتر ته چهرش جدی هستا ! حالا اگه بخشید 🫠🫠🫠

🤣🤣🤣لعنت بهت😅تصور کن یک پامون بهشته یک پامون جهنم و منتظرم عفو ایشونیم و همش میگه نه اینا حرف های ناشایست زیادی زدن 🤣🤣🤣من و تو قطعا اون وسط از خنده غش میکنیم 🤣🤣🤣🤣