2777
2789

میاد به غلامی🤣

با افتخار تمااام ترک و آذری ام😌 عاشق وطنم؛ ایران🇮🇷🫀اندکی مغرور...! درونگرا و ساکتم ولی زبونِ درازی دارم🤧آرزوهامو سعی میکنم به هیچ بنی و بشری نگم. چون اطرافم خبرچین و حسود زیاد دارم (ولی باز درز میکنه) 😩 در اکثر مواقع زندگیم تنها خودم بودم و خدام🥺 یادگرفتم که قوی و مستقل باشم...:) 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لامصب خب بیا دست خودمو ببوس🥲🤣با بابام چیکار داره😂میبینی خوابامم حتی سانسورچی داره

نه دیگه با ادبه اومده بابات حرف بزنه

با افتخار تمااام ترک و آذری ام😌 عاشق وطنم؛ ایران🇮🇷🫀اندکی مغرور...! درونگرا و ساکتم ولی زبونِ درازی دارم🤧آرزوهامو سعی میکنم به هیچ بنی و بشری نگم. چون اطرافم خبرچین و حسود زیاد دارم (ولی باز درز میکنه) 😩 در اکثر مواقع زندگیم تنها خودم بودم و خدام🥺 یادگرفتم که قوی و مستقل باشم...:) 

ای کاش بیاد واقعا🥲😂باور کن من تک تک خوابام تعبیر میشهاین یدونه اگه تعبیر شد..

انشالله میاد

باید از گربه های له شده کف خیابون پرسید ، اون ور خیابون چی داشت، که این ور نداشت؟

داشته التماس میکرده دخترتو بده بهم

اخه نشنیدم چی میگه فقط داشت دست بابامو میبوسید

فقط یه نکته بد داشت خوابه این بود که بابام تهش زد در گوشش😂😂

مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....

ای کاش واقعا اونی باشه که فکر میکنم🥲فقط تهش نمیدونم چرا بابام قاطی ‌کرد زد در گوشش😂

ازاینکه خواستگاریت اومده ناراحته⚠️🤣

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️