2777
2789
سرما خورده

الهی سوپ بذار براش انشالله ک‌خب بشع😘

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرغ بریون داریم ولی اصلا گشنم نیس حوصلمم سر رفته بدجوری سینما هم فیلم خوبی نداره کافه هم جمعه بودیم ...

میفهمم  میگی

سینما که فاجعه شده فیلماش

با شوهرت برید پارک قدم بزنید

برید طبیعت اطراف

یه شام درست کن زیر انداز ببرید با چیپس و پفک شام رو بیرون بخورید یه فیلم خوبم دانلود کنید ببینید

تنیس یا توپ والیبال ببرید بازی کنید 

برید شهربازی 

سریال استارت بزنید

این کاراییه که ما میکنیم😂

میفهمم میگیسینما که فاجعه شده فیلماشبا شوهرت برید پارک قدم بزنیدبرید طبیعت اطرافیه شام درست کن زیر ...

شوهرم اصلا پایه ی پارک نیس نمیدونم چرا

شآیَد زَبوُنَم روٰ کُنتُرُل کُنَم وَلی طَرز نِگآهَم اَز صَدتآ فُحش بَدتَرِه

وا چه عجیب😂دیر نیست دیگه؟

نمیدونم خودمونم نگران شکم مونیم 🤣

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

یکی دستور هویج پلو خوب بده میخوام برا اولین بار امتحان کنم

من اینجوری درست میکنم تا الان هرکی خورده خوشش اومده

اول تو روغن هویج تفت میدم تا روغن طلایی پس بده بعد یکمم زردچوبه دو قاشق شکر و پودر هل و دوسه قاشق ابلیمو میزنم

بعد یکم که تفت خوردن برشون میدارم تو همون روغن هویج ها پیاز سرخ میکنم بعد نمک و فلفل میزنم بعدم مرغ های مکعبی رو اضافه مسکنم (این بستگی به خودتون داره ما مکعبی بیشتر دوست داریم یسریا ریش ریش دوست دارن) بعد باز مرغ هارو تفت میدم تا تقریبا پخته بشه بعدم گلاب و زرشک و زعفرون و بعد هویج ها و خلال بادوم و پسته هم میزنم و یکم تفت خوردن میذترم کنار

برای ته دیگ من هویج رو  ورقه ای میکنم میذارم پنج دقیقه تو اب بجوشه نرم شه بعد میچینم کف قابلمه

برنج ابکش میکنم یه تیمه شو با ماست و زعفرون قاطی میکنم به عنوان ته دیگ بعدم برنج سفید میریزم فشرده میکنم یکم از مواد بعدم زعفرون دوباره برنج مواد زعفرون تا لایه اخر

بعدم دم میذارم 

هویج هم باز بستگی به خودتون داره ما دوست داریم بیاد زیر دندونواسه همین خلالی خورد میکنم یسریا بدشون میاد رنده درشت میکنن

یکی دستور هویج پلو خوب بده میخوام برا اولین بار امتحان کنم

زعفرونشو زیاد بزن چون کل هویج پلو به زعفرونشه پودر هل هم نه کم بزن نه زیاد بوش رو خیلی خفن میکنه

ن نمیزنم 

شام هم زرشک پلو با مرغ برا همسرم برا خودممم با گوشت 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید

وای مشق شو با مداد زرد صورتی نوشته یعنی از عصبانیت منفجر شدم گفتم فردا میام مدرسه

خخ دخترا کلا فانتزی دوست دارن، ولی واقعا بچه های الان خیلی مادر هارو ادیت میکنن من خودم بخدامامانم اصلا برام چیزی نگفت بابامم یبار گفت بلد نبودم انچان کوبید توصورتم بعد اون هیپوقت ازشون کمک نخواستم هروقتم امتحان داشتم نمیگفتم امتحان دارم 

هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...
الهی عزیزممم، خداحفظشون کنه😍😍دقیقا منم کلاس اول دفتر رو برعکس میکردم مینوشتم، دیدم پسرم داره عقب م ...

خیلی ممنونم گلم خدا پسرتون رو براتون حفظ کنه♥️🫂

آره بد عادت میشه کمکش کنید خودش بنویسه

کآش ، کآش