2777
2789
ممنون دخترم یک سالش مرغ دوست نداره

سیب زمینی سرخ کرده براش درست کن🥰

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببخشید میشه بگی تو مواد ته چین چی میریزیمن این ته چین رو نتونستم هیچوقت باب میلم دربیارمیه بوی خاصی ...

اگه منظورت لایه اول که برنجیه زرده تخم مرغ و ماست و زعفرون و گلاب میخواد

لایه میانی هم مرغ ریش ریش با ادویه و زرشک یه لایه هم بادمجون سرخ شده

ببخشید میشه بگی تو مواد ته چین چی میریزیمن این ته چین رو نتونستم هیچوقت باب میلم دربیارمیه بوی خاصی ...

ماست سون،زعفرون،یک دونه تخم مرغ،گلاب و زرشک،کره و روغن

بذار برنجت خوبه خوب سرد بشه بعد با مواد ترکیب کن،

حتما مرغتو با نصف ماست ،نمک و زعفرون بذار یخچال استراحت کنه ،بعد با برنج ترکیب کن،

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
شما شام همیشه برنج میخورین

ما 90 درصد مواقع اره

من ناخار ساده میخورم چون دانشجوعم اکثرا غذای سلف رو دوست ندارم با یچیز ساده سر میکنم

وچون شوهرم فقط شام خونست دیگه خوب میپزم

😂😂😂😂اینجا استیکر خنده میزارمااینور دارم جیغ و فریاد میزنم

کامنتتون برام مرور خاطرات بود یادش بخیر کلاس اول که بودم ی دبیر خیلییی سختگیر داشتیم چند بار والدین رفتن اعتراض کردن درست نشد که نشد خیلیییی تکلیف می‌گفت فک کن دفتر مشق هفته ای یک صد برگ تموم میکردم شبا تا ساعت یک بار پدرم مشق می‌نوشتم بابام برای اینکه شبیه کلاس اولی ها بنویسه با دست چپش برام حروف الفبا می‌نوشت🥹💕😭

کآش ، کآش