2777
2789
عنوان

کسی بوده مثل من باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 21 پست
چیزای گرم پیخورم، زنجبیل توی چایی، توی غذا، زیره روی برنج و روغن زرد که گرمه، شربت دوشاب و ... میخور ...

داروهای گیاهی رو امتحان کن.ضرر نداره.شوهر من همیشه شبا پاهاش ضعف میرفت.هر چی دکتر و آزمایش و تقویتی خورد فایده نداشت.تا اینکه زن عموم که طب سنتی میخونه مخلوط چنتا گیاهو بهش داد شبا میخوره ضعف پا نداره دیگه

یه نفس بیشتر فاصلمون نیست ........

داروهای گیاهی رو امتحان کن.ضرر نداره.شوهر من همیشه شبا پاهاش ضعف میرفت.هر چی دکتر و آزمایش و تقویتی ...

داروی گیاهی هم میخورم، من کرمانی ام ک کرمانیها استاد خوردن گرمیجات و داروهای گیاهی هستن  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

داروی گیاهی هم میخورم، من کرمانی ام ک کرمانیها استاد خوردن گرمیجات و داروهای گیاهی هستن     ...

مثلا کتاب رمان اگه بخونم خوبم ولی اگه کتابی بخونم که یه درصد فکرمو درگیر کنه سردرد میگیرم

سلام استارتر. بهتر شدی شما؟

سلام، از وقتی پسرم از شیر گرفتم و خوب میتونم بخوابم بهتر شدم ولی مثل قبل نشدم، یه کم فراموشکار شدم، کاراهایی که میخوام بکنم حتما باید بنویسم وگرنه یادم میره

سلام، از وقتی پسرم از شیر گرفتم و خوب میتونم بخوابم بهتر شدم ولی مثل قبل نشدم، یه کم فراموشکار شدم، ...

احتمالا پسر شما هم مثه پسر من تا دوسالگی شب چندبار بیدار میشده. اره؟

از شیر گرفتید خوب شد؟ بیدار نشد؟ چند ماهگی ازز شیر گرفتید؟

احتمالا پسر شما هم مثه پسر من تا دوسالگی شب چندبار بیدار میشده. اره؟ از شیر گرفتید خوب شد؟ بیدار نش ...

نه زیاد بیدار نمیشد، من از هفت هشت ماهگی شیر شبش رو قطع کردم ولی این اواخر گاهی وقتها اصلا بیدار نمیشد و گاهی وقتها چندبار

از ۲۲ ماهگی از شیر گرفتم

دیگه بیدار نمیشه شاید بعضی شبها بیدار بشه که آب بهش میدم میخوابه