2777
2789
ممنون عزیزم عوارض نداشت؟بی خوابی و اینا

نه هیچ مشکلی نداشتم عزیزم  ..قرصای چاقی خیلیا خواب آوره مخصوصا اونایی که کلی عوارضم داره..حالا از دکتر داروخونه بپرسین بهتون میگه چطور مصرف بشه روزی سه تاست فک کنم ،که من یکی میخوردم ..برای بعضیا اشتها رو زیاد میکنه کنارش خرما ،نخود کشمش داشته باشه که میان وعده بخوره

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تو یک دوره چقد وزن اضافه کردین؟اشتهاتون زیاد شد

واقعیت من وزن نکردم ،ولی هر کی میدید میگفت چاقتر شدی مخصوصا صورتم واسه همین اسم قرص یادم مونده ،یبارم که رفتم دارو خونه پرسیدم گفتن خارجی همین قرص اثرش بهتر مال کشور آلمان بود تحت لیسانس ..ولی من یه دونه خوردم اونم فقط یکماه ..باید روزی ۳ تا و تا چند دوره استفاده بشه تا بعد وزن دوباره کم نشه .

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

ممنون عزیزم شما ازکجا خریدی

هر چی خواستی واسه شوهرت بخری حتما از دارو خونه باشه از خود دکتر دارو خونه هم راهنمایی بگیر،از احوالات شوهرت بگو مثلا اگه کم خوابه ،یا پر خوابه ،یا کم‌خوراکه یا کم انرژی کلا از همه چی   ..قبلشم شوهرت آزمایش خون بده ..چون هر قرصی بخواد بخوره حتی چاقی  مشکلی نداشته باشه براش .‌بعد با خیال راحت مصرف کنه