2777
2789
تولدته؟؟؟

۱۹بود😁

یکمی نگاه کن به پوست لطیفم 💕 به چشای درشتم موهای نحیفم 💕 یکمی لمسم کن 💕 یکمی درکم کن 💕 من قویم بهم نگو ظعیفم💕 یکمی حسم کن💕 یه کوچولوبوسم کن💋 دخترم ناز دارم💕 یکمی لوسم کن💕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا آخه چرا برو دکتر عزیزم ایشالا که اگه میخوای باردار باشی

سه ساله منتظرم حامله بشم نشدم این ماه که اصلا نه دکتر رفتم نه اقدام درس و حسابی داشتم واسه همین بارادری منتفیه از دکتر رفتن خسته شدم بخدا هرماه میرفتم وکلی دارو میداد و هزینه سنگین آخرشم بینتیجس

زندگی نه همین صورت خندان من است زیر این خنده غمی ست که این تنها دنیای من است.
سه ساله منتظرم حامله بشم نشدم این ماه که اصلا نه دکتر رفتم نه اقدام درس و حسابی داشتم واسه همین بارا ...

عیب نداره عزیزم حتما صلاحی نوش هست خودت رو بسپار به خدا اون خودش حواسش هست ایشالا هر چه سریعتر یه نینی گوگولی بیاد بغلت

عیب نداره عزیزم حتما صلاحی نوش هست خودت رو بسپار به خدا اون خودش حواسش هست ایشالا هر چه سریعتر یه نی ...

ممنون فدات عزیزمی ایشالله هرچی صلاحه همون بشه

نه بیبی زدم منفی بود ولی پری نشدم ۵ روزه فقط لک دارم نمیدونم چمه

توکل کن به خدا  استرس نداشته باش من وخواهر برا بچه دوم یک سال منتظر بودیم چند ماه که چیزی نیست عزیزم تا هر دو باردارشدیم

توکل کن به خدا  استرس نداشته باش من وخواهر برا بچه دوم یک سال منتظر بودیم چند ماه که چیزی نیست ...

ممنون گلم منم سه ساله منتظرم ولی بازم هرچی خدا بخواد

عه پس با تاخیر تبریک میگم

ممنوووون عزیزم😄

یکمی نگاه کن به پوست لطیفم 💕 به چشای درشتم موهای نحیفم 💕 یکمی لمسم کن 💕 یکمی درکم کن 💕 من قویم بهم نگو ظعیفم💕 یکمی حسم کن💕 یه کوچولوبوسم کن💋 دخترم ناز دارم💕 یکمی لوسم کن💕