2777
2789
عنوان

لبوبو

176 بازدید | 16 پست

دوستم میگه دخترم ساعت ۴صبح یهو بیدار شده گفته مامان میترسم دستشویی هم با مامانش رفت دوست گفت دخترم یهو دستمو کشید خوردم زمین یه کاری کرد خودمم باورم شد 

هیی میاد به مامانش  میگه امروز تو مدرسه دوستام میگفتن  داخل لبوبو یه چیزی هس 😐😂😂😂

خودشم یدونه داره 

بیچاره دوستم میگه از ساعت۴صبح تا الان نخوابیدم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اصلا اینطوری نیس

لبوبو یک عروسک بسیار معمولیه

که بخاطر تبلیغات فروش 

اونا بزرگش کردن

گاعی باید چیزهای مثبت را یاد گرفت اینکه ی نفر چطوری با عوامل نفوذی تبلیغاتی چنان فروشی در سراسر دنیا میتونستع داشته باشه

این مشکلات هستن که رشدت میدهد...

درسته ما نخریدیم و برام خریدش بی معنی بود ولی نه ترسناک هست نه چیزی داخلشه 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

درسته ما نخریدیم و برام خریدش بی معنی بود ولی نه ترسناک هست نه چیزی داخلشه

بیچاره میگفت من به شوهرم گفتم نخر ولی گوش نداد صبح به من زنگ زد دخترش با بغض گفت خالههه من دارم میرم مدرسه میشه بیای پیش مامانمم یهو مامانمو نبرن!!!!

اینکه باعث شد مامانش بیوفته زمین چه ربطی به عروسک داره؟!

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
طفلکی از کجا می‌دونستن میگه همش می.فت میترسم هیی میگفتم چیزی نیست فقط یهعروسک همش میگفت داشت از ترس ...

قیافه اون عروسک و منم میبینم میترسم بچه که جای خود داره خب بهش بگید اینم یه عروسکه مثل بقیه 

بیچاره میگفت من به شوهرم گفتم نخر ولی گوش نداد صبح به من زنگ زد دخترش با بغض گفت خالههه من دارم میرم ...

وای طفلی چقدر ذهنش آشفته شده 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»