2777
2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 15 پست
منظورم رو نگرفتی میگم جدا از رفتن ، وقتی انصراف بدی باید هزینه بدی ،از اموزش بپرس چقدره هزینه ی ترم ...

نه منظورتو فهمیدم میگم پول اونم جور میشه 

خب ببین من میگم دانشگاه‌ برم اینجا که اگه یه وقت نشد رفتنی بشه اینجا حداقل یه کاری داشته باشم بتونم انجام بدم یا اگه رفتم دانشگاه اگه با دیپلم نشد با مقاله ای چیزی برم 

نه منظورتو فهمیدم میگم پول اونم جور میشه خب ببین من میگم دانشگاه‌ برم اینجا که اگه یه وقت نشد رفتنی ...

عزیزم در اینترنت اطلاعاتت رو درباره ی اپلای بالا ببر 

با این چیزایی که گفتین یعنی مهاجرت پلن بی هست ، برای پلن اول که دانشگاه هست اکیه برین ولی نصفه ول کردن و انصراف دادن جریمه داره و کلیییی دردسر و بالا پایین رفتن وزارت خونه !! 

حتی فکر اینکه از عمد غیبت کنین تا مشروط بشین هم کلی دردسر داره چون باز هم جریمه ی مشروطی رو باید بدین با کلی زانو درد از بالا پایین رفتن ساختمون :)) 

بهترین کار که همه مهاجرین انجام میدن اینه که درس بخونین دانشگاه تموم بشه ترجیحا دولتی نرین و بعد اپلای کنین 

هر راخی جز این یه گرداب وحشتناکه

از شکل گرفتن نطفه ام تا الان ، مثل دوربین صامت فقط نظاره گر ام 🤭 و قطعا مثل تمام دوربین ها از پُر بودن تحت فشار ...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.