2777
2789
عنوان

پرستاری

| مشاهده متن کامل بحث + 841 بازدید | 88 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چرا بقیه توانبخشی ها مثل گفتار درمانی یا کاردرمانی رو نزدی؟ شهریه پردازش رو میووردی بنظرم

کاردرمانی نه، ولی گفتار اگه شهرهای کم طرفدار می‌زدی شهریه پرداز قبول میشدی

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد / یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

۱ سال پشت بودم اخه الان انتخاب رشته کردم کاش نمیکردم ولی باز با خودم میگم خوب شد کردم چون واقعا ۱ سا ...

یه سوال اگه دوست داشتین حواب بدین

منی که علاقه ای به محبط بیمارستان ندارم و وقتی عکس اینا هم میبینم حالم بد میشه  از یه طرف رشته های مهندسی کار نیس 

جای من بودین چیکار میکردید

خب چرا بقیه توانبخشی ها مثل گفتار درمانی یا کاردرمانی رو نزدی؟ شهریه پردازش رو میووردی بنظرم

زدم ولی شهریه رو نزدم با این شرایط اقتصادی نخواستم رو خانواده فشار بیاد

خواهرم پرستاری خوند 

فارغ شد امسال 

۱۲ شب برای رح ثبت نلم کرد 

۶ صبح گفتن بیا سرکار 

بگیر و برو چه اینده ی شغلی ایی داری در اینده و ناراحت نباش

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

یه سوال اگه دوست داشتین حواب بدینمنی که علاقه ای به محبط بیمارستان ندارم و وقتی عکس اینا هم میبینم ح ...

از یک طرف میگن عادت میکنی از یک طرفم میگن رشته ایی که علاقه نداری پیرت میکنه الان منم تو همین دوراهیم😭