2777
2789
عنوان

دسته گل عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 886 بازدید | 27 پست

من دوست داشتم طبیعی باشه تا دو سال ببشتر نشد نگهش دارم بعدش از جایی که گذاشته بودمش افتاد و گلاش پودر شد.کلا از لحاظ فنکشویی میگن گل خشک نگه ندارید انرژی منفی داره. 

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

جددی؟؟  اونوقت چسبونکی تر میشه ک

نه نمیشه

با باد جارو برقی یا سشوار خاکشو ببر

بعد تافت بزن و بذار خشک بشه

پسرم و دخترم🌹همین که شما رودارم،بهترین هدیه های دنیا رودارم...  

من مصنوعی گرفتم ک برام بمونه 

ماشالا😂😂 چ احساسات فوران کرده همه انداختن رفته ک😂

دوستای عزیزم میشه برای حل مشکلم هرجور ک دلتون میخواد دعا کنید؟منم دعاتون میکنم ب هرچی که میخواید برسید😍
من دوست داشتم طبیعی باشه تا دو سال ببشتر نشد نگهش دارم بعدش از جایی که گذاشته بودمش افتاد و گلاش پود ...

خودم مصنوعی دوس ندارم واس عقدم مصنوعیه ولی اون حس خوبو بهم منتقل نمیکنه... 

خودم مصنوعی دوس ندارم واس عقدم مصنوعیه ولی اون حس خوبو بهم منتقل نمیکنه... 

دقیقا منم دوست دارم وقتی میگیرم دستم بوش و احساس کنم.من عاشق گلم...

بعدم مهم خاطره ایه که میمونه و تو عکس هاتونم هست دیگه

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍

تو تلق بذار. سليفون هم بکش که گرد و خاک نگيره.(البته خشک که شد فيکساتور يا تافت بزني بهتره)

مهربانوی عزیز نمیگویم که میز آرایش نداشته باش، اما میگویم حداقل از میز تحریرت بزرگتر نباشد! نمیگویم لوازم آرایش نخر اما میگویم حداقل کتاب هم بخر.نمیگویم دل نبند، عاشق نشو و به خاطر عشقت فداکاری نکن، بلکه می گویم عاشق خوب کسی شو، به کسی دل ببند که این عشق را ، این صمیمیت روحانی راخوب بشناسد و بفهمد.نمیگویم هرماه موهایت را به روز رنگ نکن، اما یادت نرود دانش و سوادت را هم به روز کنی. نمیگویم کمد لباست پر از لباسهای متنوع نباشد می گویم کتابخانه ات بزرگتر باشد.نگذار هیچ ابزاری را مثل اسباب بازی دورت بریزند تا با انها سرگرم شوی و نفهمی در جهان چه میگذرد. اندیشه ات را نفروش

البته بعضيا معتقدن نگهداري گل خشک تو خونه خوب نيست. تو فنگ شويي ميگن انرژي هاي مثبت رو از بين مي بره انگار همچين چيزايي

مهربانوی عزیز نمیگویم که میز آرایش نداشته باش، اما میگویم حداقل از میز تحریرت بزرگتر نباشد! نمیگویم لوازم آرایش نخر اما میگویم حداقل کتاب هم بخر.نمیگویم دل نبند، عاشق نشو و به خاطر عشقت فداکاری نکن، بلکه می گویم عاشق خوب کسی شو، به کسی دل ببند که این عشق را ، این صمیمیت روحانی راخوب بشناسد و بفهمد.نمیگویم هرماه موهایت را به روز رنگ نکن، اما یادت نرود دانش و سوادت را هم به روز کنی. نمیگویم کمد لباست پر از لباسهای متنوع نباشد می گویم کتابخانه ات بزرگتر باشد.نگذار هیچ ابزاری را مثل اسباب بازی دورت بریزند تا با انها سرگرم شوی و نفهمی در جهان چه میگذرد. اندیشه ات را نفروش