2777
2789
لبمو ژل زده بودم الان رفته ابروهامم سنم بالا میبره اگه دست بزنم بهش عزیزم ولی اینا بلدن چجوری میکاپ ...

میکاپ آموزشش تو اینستا و یوتیوب خیلی زیاده منکه هیچی بلد نبودم ولی آرایش میکنم بعدش خوشگل میشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه شبیه هم 

من که قبلا اصلا آرایش کم هم دوست نداشتم 

جدیدا همینا باعث شدن یه مقداری رنگ و لعاب بزنم به خودم اصلا دوست ندارم این حسو قبلا بدون رژ بیرون بودم الان انگار مجبورم یه بالم بزنم کم کم 

شروع مجدد: ۳۰ آذر ۴۰۴ اولی

میشه با هزینه کم تر هم به خودمون برسیم

ورزش تو پارک

زود خوابیدن

صبح زود پاشدن

حذف کردن قند و شیرینی جات مصنوعی

کمتر گوشی نگاه کردن

غذای فست فود و.. حذف کردن

با روغن های طبیعی مثل نارگیل و رزماری عطاری موها رو نرم کنید

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

فیشال ماهانه و لیزر موی زائد روتین پوستی +مکمل آهن ویتامین سی امگا 3 منیزیوم زینک مکمل هیالورون سائور پلاس ، باشگاه  لباسم که بستگی به بودجه داره☺️

و ایما گذشت اونچه نباید ایگذشت ...باقی عمر هرچه بادا باد..🖤🍁

من از دانشگاه مثل جنگ زده ها مسام اونوقت تو مترو بقیه همه ناز خوشگل

من چی... هر روز ک موهام بیشتر میریزه کف سرم معلومه صوزتم جوش میزنه دکتر هم فایده نداره 

دانشجوی دکترای عمومی

میشه با هزینه کم تر هم به خودمون برسیمورزش تو پارکزود خوابیدنصبح زود پاشدنحذف کردن قند و شیرینی جات ...

همین روغن رو به دست و پاتون بزنید

به ناخنتون 

با یه سنگ گواشا و روغن نارگیل صورتتون رو هفته ای ۳بار ماساژ بدید

آبرسانی میکنه پوست رو سفت میکنه و همچنین برای چروک

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

میشه با هزینه کم تر هم به خودمون برسیمورزش تو پارکزود خوابیدنصبح زود پاشدنحذف کردن قند و شیرینی جات ...

آفرین من اینو قبول دارم. نه با زور عمل‌های جراحی و آرایشهای آنچنانی که انسان به سلامتش لطمه بخوره. بخاطر اینکه مردم بگن خوشگله.  ناشی از کمبود اعتماد بنفسه

آفرین من اینو قبول دارم. نه با زور عمل‌های جراحی و آرایشهای آنچنانی که انسان به سلامتش لطمه بخوره. ب ...

من اینکارارو میکنم

عطاری پاتوق منه جواب هم گرفتم

روتین دارم مثلا یه ضدآفتاب خوب ولی واقعا میشه با همین چیزا سرحال بود

ورزش و عرق ریختن خودش باعث شفافیت پوست میشه

عضله ها سرحال میان و جوونتر دیده میشه آدم

تنبلی میکنن بعد میگن اینجوری ایم اونجوری ایم

من اینکارارو میکنمعطاری پاتوق منه جواب هم گرفتمروتین دارم مثلا یه ضدآفتاب خوب ولی واقعا میشه با همین ...

کاش یه تاپیک بزنی راجع به همین کارها که انجام می دی و راضی بودی. حوصله پاسخ نداشتی قفلش کن