2777
2789
عنوان

با دانش اموزم تند برخورد کردم حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 22 پست
اصلاعذاب وجدان نداشته باش بازم خوب خودتونو کنترل کردین باید یادبگیرن هرجایی قانون خودشو داره وتواجتم ...

مرسی عزیزم 

واقعا موندم دیگع

میدونی اخه از روز اول دارم با صبر  و حوصله پیش میرم اصلل انگار نه انگار 

وسط تدریس پا میشه میدوعه وسط کلاس خاطرع تعریف میکنه همشم جیغ جیغ 

بقیه هم تعریفی ندارن که 

این وسط حرفم نزنم دین بقیه به گردنم میاد که چرا برخورد نکردم و حق بقیه ضایع شد اصلا موندم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا؟

من معلم نیستم ولی واقعا بله، رفتارشون در این حده و وقتی من دانش اموز بودم از کلاس اول تا ششم، تنبیه همچین رفتار هایی همین بود

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

ششم

وای ششم ها این هستن بیچاره معلم کلاس اولی ها، هر روز که داداشم میخواد مشق بنویسه میگم معلمش چی میکشه، یه کلمه مینویسه دو ساعت حرف میزنه بلند میشه میرقصه ادا بقیه رو در میاره میگه یه ثانیه کارتون ببینم یه ثانیه ماشین بازی کنم تشنمه گشنمه خوابم میادو.. 

فقط زمانی مشق مینویسه که من کنارش باشم، مامانم هم هستا ولی میگه آجی هم باید بالاسرم باشه

من مطمئنم بهترین ها در انتظار من هستند🥰

وای ششم ها این هستن بیچاره معلم کلاس اولی ها، هر روز که داداشم میخواد مشق بنویسه میگم معلمش چی میکشه ...

بله اول سختتره من پارسال اول بودم کار با اولی ها یجور دیگع سخته اما با محبت ترن