2821
2789
عنوان

پایتخت

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 37 پست
ولی همه بازیگرا یه طرف پسر بچه عرب یه طرف اینقدر خوب بازی کرد من واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم

حرص منو دراورد . ولی اونجا ک اون عربه رو کشتن من گریم گرفت . بخاطر اینا کشتنش😭

با اینکه طنز فیلم همه جا حفظ شده بود اما نمیدونم چرا کشتن عربه به اون وحشتناکی رو یهو نشون دادن ,کل خنده ای که برا سریال تا الانش,کرده بودیم نابود شد با اون صحنه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اخی .‌ضبط میکردی براش میزاشتی ببینه 😍

خودم حوصلم نميكشه بابا

همشم وسط فيلم تا نقي ميومد ميپرسيد نقي داره چيكار ميكنه نقي چي شد نقي چي گفت😂

هيچجاي قرآن نگفته سگ نجسه،نگفته زن ناقص العقله،نگفته صيغه مجازه

بخصوص وقتي پسرش جنازه رو ميكشيد و پدرشو صدا ميكرد من دق كردم رسما

هيچجاي قرآن نگفته سگ نجسه،نگفته زن ناقص العقله،نگفته صيغه مجازه
با اینکه طنز فیلم همه جا حفظ شده بود اما نمیدونم چرا کشتن عربه به اون وحشتناکی رو یهو نشون دادن ,کل ...

ینی میخاستن بگن این داعشیا خیلی وحشین . واقعنم صحنه تاثیر گزاری بود 😔 بیچاره مردم سوریه

ینی میخاستن بگن این داعشیا خیلی وحشین . واقعنم صحنه تاثیر گزاری بود 😔 بیچاره مردم سوریه

من اصلا دل ندارم این چیزا رو ببینم پرسیدم واسم تعریف کردن به نظرم این که با طنز مردم رو به فکر کردن به این واقعیت تلخ واداشتن قابل احترامه . یادمه وقتی پاریس حمله شد همه دنیا گل دادن شمع روشن کردن یکی از مقامات سوریه گفت شما توی اون سالن کنسرت دقایقی رو تجربه کردید که ما با زنان و بچه هامون چند  سال هست داریم توش زندگی میکنیم. شکل گیری داعش ابعاد سیاسی خیلی وسیعی داره ولی واقعا این جمله به نظر من ناشی از یک درد عمیق تر بود 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
2824
2823
2791
2779
2792