2777
2789
عنوان

انتخاب اسم واسه دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 63 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطوری ابجدشو تشخیص میدی؟چطور میفهمی خوبه یا نه؟ لطفا بگو برای نی نی باید اسم انتخاب کنیم

برنامه علم الاسما رو از گوگل پلی دانلود کن اونجا حساب می‌کنه و توضیح میده خودش

🌸گاهی اونقد درگیر آینده میشی که یادت میره الان وسط جایی هستی که قبلاً آرزوشو داشتی...🌸
بهار واقعا قشنگه اگه به دلت هست همینو بذار

بهارم ابجدش مشکل داره 😓بعضی وقتا میگم بیخیال ابجد و اینا بشم ،بعد میگم ریسک نکنم 

🌸گاهی اونقد درگیر آینده میشی که یادت میره الان وسط جایی هستی که قبلاً آرزوشو داشتی...🌸
بسیار ممنونم آیا برنامه بازار داره از اونجا دانلود کنم فایل مطمئن باشه یوقت هک نشم

خواهش میکنم سرچ کن شاید داشته باشه

بهارم ابجدش مشکل داره 😓بعضی وقتا میگم بیخیال ابجد و اینا بشم ،بعد میگم ریسک نکنم

من جات باشم ابجد چند نفر از اقوام رو میبینم 

اگه دیدم درسته بر اساس اون عمل میکنم ولی اگه ببینم درست نیست میزارمش کنار و میسپارم به خدا

به نظرم طبق ابجد برو شنیده بودم بعضی افراد همیشه مریضن یا مشکلات دیگه 

و میگن از اسمشونه چون اسمشون سنگینه یه روحانی میگفت یادم نیست اسمش چی بود اما میگفت چقدر خوبه که متخصص اسم شناس وجود داشته باشه تو دفتر ثبت احوال 

من جات باشم ابجد چند نفر از اقوام رو میبینم اگه دیدم درسته بر اساس اون عمل میکنم ولی اگه ببینم درست ...

بیشترشون درسته .

ولی دونفر  که یکیش تو بچگی تو چاه افتاد و فوت کرد و یکیش خودکشی کرد رو نگاه کردم اشرافی ،عالی ،خوشقدم بودن .

تو چه برنامه ای برم ؟؟؟الان تو گوگل سرچ زدم ولی جایی نیومد که اسم رو بزنم و حساب کنه برام

تو گوگل پلی برنامه علم الاسما رو دانلود کن . لوگوش مشکیه

2790
2778
2791
2779
2792