آقا_فندوق مدیر عضویت: 1402/04/23 تعداد پست: 850 عنوان انتخاب اسم واسه دخترم | مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 63 پست آیلین خوبه به نظرتون ؟از ۱تا ۱۰چه نمره ای میدین بهش .لیا، بهار ،لیانا ،سما .اینا چطورن؟ 🌸گاهی اونقد درگیر آینده میشی که یادت میره الان وسط جایی هستی که قبلاً آرزوشو داشتی...🌸 1404/07/14 | 03:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مایسا403 عضویت: 1403/06/12 تعداد پست: 9045 لیانا قشنگ تر و جدید تره نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲
همبرگراسفنجی عضویت: 1400/11/07 تعداد پست: 11322 یه علمه ، شیخ بهایی هم تو کتابش گفتهابجد یه عدده ،هر اسمی یه عددی داره . ابجد اسم مورد نظر رو با ابج ... تو کجا نوشته کم روزی یا پر روزی و ... میشه بیشتر بگی؟
آقا_فندوق مدیر استارتر عضویت: 1402/04/23 تعداد پست: 850 چطوری ابجدشو تشخیص میدی؟چطور میفهمی خوبه یا نه؟ لطفا بگو برای نی نی باید اسم انتخاب کنیم برنامه علم الاسما رو از گوگل پلی دانلود کن اونجا حساب میکنه و توضیح میده خودش 🌸گاهی اونقد درگیر آینده میشی که یادت میره الان وسط جایی هستی که قبلاً آرزوشو داشتی...🌸
آقا_فندوق مدیر استارتر عضویت: 1402/04/23 تعداد پست: 850 تو کجا نوشته کم روزی یا پر روزی و ... میشه بیشتر بگی؟ صبر کن عکس بفرستم برات 🌸گاهی اونقد درگیر آینده میشی که یادت میره الان وسط جایی هستی که قبلاً آرزوشو داشتی...🌸
خوبیها عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 6962 برنامه علم الاسما رو از گوگل پلی دانلود کن اونجا حساب میکنه و توضیح میده خودش بسیار ممنونم آیا برنامه بازار داره از اونجا دانلود کنم فایل مطمئن باشه یوقت هک نشم
آقا_فندوق مدیر استارتر عضویت: 1402/04/23 تعداد پست: 850 بهار واقعا قشنگه اگه به دلت هست همینو بذار بهارم ابجدش مشکل داره 😓بعضی وقتا میگم بیخیال ابجد و اینا بشم ،بعد میگم ریسک نکنم 🌸گاهی اونقد درگیر آینده میشی که یادت میره الان وسط جایی هستی که قبلاً آرزوشو داشتی...🌸
آقا_فندوق مدیر استارتر عضویت: 1402/04/23 تعداد پست: 850 بسیار ممنونم آیا برنامه بازار داره از اونجا دانلود کنم فایل مطمئن باشه یوقت هک نشم خواهش میکنم سرچ کن شاید داشته باشه 🌸گاهی اونقد درگیر آینده میشی که یادت میره الان وسط جایی هستی که قبلاً آرزوشو داشتی...🌸
آقا_فندوق مدیر استارتر عضویت: 1402/04/23 تعداد پست: 850 تو کجا نوشته کم روزی یا پر روزی و ... میشه بیشتر بگی؟ 🌸گاهی اونقد درگیر آینده میشی که یادت میره الان وسط جایی هستی که قبلاً آرزوشو داشتی...🌸
همبرگراسفنجی عضویت: 1400/11/07 تعداد پست: 11322 بهارم ابجدش مشکل داره 😓بعضی وقتا میگم بیخیال ابجد و اینا بشم ،بعد میگم ریسک نکنم من جات باشم ابجد چند نفر از اقوام رو میبینم اگه دیدم درسته بر اساس اون عمل میکنم ولی اگه ببینم درست نیست میزارمش کنار و میسپارم به خدا
همبرگراسفنجی عضویت: 1400/11/07 تعداد پست: 11322 تو چه برنامه ای برم ؟؟؟الان تو گوگل سرچ زدم ولی جایی نیومد که اسم رو بزنم و حساب کنه برام
خوبیها عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 6962 بهارم ابجدش مشکل داره 😓بعضی وقتا میگم بیخیال ابجد و اینا بشم ،بعد میگم ریسک نکنم به نظرم طبق ابجد برو شنیده بودم بعضی افراد همیشه مریضن یا مشکلات دیگه و میگن از اسمشونه چون اسمشون سنگینه یه روحانی میگفت یادم نیست اسمش چی بود اما میگفت چقدر خوبه که متخصص اسم شناس وجود داشته باشه تو دفتر ثبت احوال
آقا_فندوق مدیر استارتر عضویت: 1402/04/23 تعداد پست: 850 من جات باشم ابجد چند نفر از اقوام رو میبینم اگه دیدم درسته بر اساس اون عمل میکنم ولی اگه ببینم درست ... بیشترشون درسته .ولی دونفر که یکیش تو بچگی تو چاه افتاد و فوت کرد و یکیش خودکشی کرد رو نگاه کردم اشرافی ،عالی ،خوشقدم بودن . 🌸گاهی اونقد درگیر آینده میشی که یادت میره الان وسط جایی هستی که قبلاً آرزوشو داشتی...🌸
آقا_فندوق مدیر استارتر عضویت: 1402/04/23 تعداد پست: 850 تو چه برنامه ای برم ؟؟؟الان تو گوگل سرچ زدم ولی جایی نیومد که اسم رو بزنم و حساب کنه برام تو گوگل پلی برنامه علم الاسما رو دانلود کن . لوگوش مشکیه 🌸گاهی اونقد درگیر آینده میشی که یادت میره الان وسط جایی هستی که قبلاً آرزوشو داشتی...🌸
همبرگراسفنجی عضویت: 1400/11/07 تعداد پست: 11322 بیشترشون درسته .ولی دونفر که یکیش تو بچگی تو چاه افتاد و فوت کرد و یکیش خودکشی کرد رو نگاه کردم اشر ... خب پس درست نیست دیگه بزار من مال خودمو ببینم الان بهتر میگم راجع به زندگی خودم