2777
2789
عنوان

کشتمش

| مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 33 پست
تیکه تیکه کن بذار تو چمدون برو بنداز تو آبی رودخونه ای چیزی یاهم چرخش کن گوشتشو بنداز تو چاه فاضلاب

نه بده همسایه ها ب عنوان گوشت نذری 

ثواب هم می‌کنه 🤣💔

وقتی کنار منی از کلمه دوست دارم استفاده نکن ....!

لابد پشه رو میگه🤭

فقط خدا کنه همین باشه به خدا عصبی شدم یه صحنه دست و پام سست شد بابا خدا وکیلی چه طرز شوخی کردن و تاپیک زدنه 

شب که میشه خوش خیم ترین دلتنگی هایم عود میکند.....💔

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اسید جوابه

تو وان نباشه فقط که گند میزنه خوبه

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

اونم خوبه ولی مزه تاحدودی قابل تشخیصه میرن شکایت میکنن میگن این گوشت حیوون نیس🤣🤣

بیا اعتراف بکن کیو کشتی از کجا فهمیدی ک مزه تا حدودی قابل تشخیصه 🤣🔪

خب چرخش کنه و بگه گوشت آهویی و... اونا  چ می‌دونن🤣💔

فقط خدا کنه همین باشه به خدا عصبی شدم یه صحنه دست و پام سست شد بابا خدا وکیلی چه طرز شوخی کردن و تاپ ...

آخه آبجی چرا باور می‌کنی مگه فیلم هندیه آدم بکشه و بیاد تاپیک بزنه اونم کجا تو نی نی سایت

بیا اعتراف بکن کیو کشتی از کجا فهمیدی ک مزه تا حدودی قابل تشخیصه 🤣🔪خب چرخش کنه و بگه گوشت آهویی و. ...

حالا تعریف از خود نباشه چندتا از قتل هایی که هیچوقت قاتلشون پیدا نشده کار خودم بوده البته بین خودمون بمونه چندتا باندم دارم همه کار می‌کنیم آدم ربایی قتل دزدی قاچاق مواد چندتا پرونده باز دارم آگاهی ولی خب هیچوقت مغرور نبودم مث این خانومم نیومدم همه جا جار بزنم قاتلم کلاس کار میاد پایین این هنوز اول راهه...🤣

حالا تعریف از خود نباشه چندتا از قتل هایی که هیچوقت قاتلشون پیدا نشده کار خودم بوده البته بین خودمون ...

اووووو لالا 

منم میخام بیام 

منم ببر تو باند مخصوصا قتل 🤣🔪

آهان نمیگفتی چون ریا هم میشده🤣💔

آخه آبجی چرا باور می‌کنی مگه فیلم هندیه آدم بکشه و بیاد تاپیک بزنه اونم کجا تو نی نی سایت

نمیدونم شاید چون امشب یکم ذهنم درگیر گذشته شده 

باعث شد یه صحنه اصلاً هیچ احتمال دیگه ای جز واقعی بودن داستان ندم 

شب که میشه خوش خیم ترین دلتنگی هایم عود میکند.....💔

ای بابا پربازدید دوس داشتی نشد🤣🤣🤣🤣

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز