2777
2789
عنوان

مهمون یهویی

194 بازدید | 22 پست

شماهم وقتی مهمون دارین ، بخصوص اگه یهویی باشه و نهایت یکی دوساعت وقت داشته باشین اعصابتون بهم میریزه ؟ درحدی که با اعضای خونه بدخلقی کنین و بعدش خودتون ناراحت شین؟

نه

لر بختیاری دودر زاگرس ریشه دار در دل خاک سواره برنو به دست 💙🏆💙🏆💙🏆💙🏆 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که خورشید جلوش کم میاره بردش خوشحالی افتخار باخت هیچ اهمیتی نداره من جون میدم برای این تیم 🌟🌟 فاقد سلامت روان 🤝🏼

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بله

هر اتفاقی که نظم زندگیم رو بالا پایین کنه منو بهم میریزه

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

بیشتر بستگی داره مهمون کی باشه .

آدمی باشه که خوشم نیاد ازشون ده روز زودترم بگن عصبی میشم .. اگه نه مشکلی ندارم .. به لطف بابام از بچگی عادت کردیم که سر ظهر در رو باز کنه بگه یاالله مهمون داریم 😂 چند ماه پیش یه غریبه رو که تو کوچه مون بود آورد خونه مون 😂 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚