2789
عنوان

این غیرته

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 22 پست

ببین مردی که زنش رو به عنوان یک شخصیت مستقل قبول داشته باشه و شان و ارزش همسرش رو از خودش کمتر ندونه، به پوشش و رفت و آمد و معاشرت و سلیقه و علایق همسرش تا جایی که مخالف عرف و نرمال جامعه نباشه گیر نمیده 

تعصب و غیرت و این مضخرفات فقط برای خر کردن زن هاست که سرکوب و تحقیر خودشون رو توسط مرد توجیه کنن

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

ناراحت میشم از گیر دادناش چه کنم

حق داری. الان اسم غیرت رو گذاشتند کنترل. مرده دیگه همجنسش رو می شناسه که چه فکرهای بدی میاد توی سرش. 

ولی اگه واقعا فکر می کنی زیاده رویه برو مشاور. ما هم فقط بر اساس چند تا جمله ای که گفتی قضاوت می کنیم. شاید اشتباه باشه. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر منم یه ماه نامزدی بودیم هیچی نمی‌گفت از روزی که عقد کردیم تا الان که دوتا بچه داریم استخونم روییده کرده منم فقط پدرم رو نفرین میکنم اگه معتاد نبود میتونست حمایت کنه و طلاق میگرفتم

شوهر منم یه ماه نامزدی بودیم هیچی نمی‌گفت از روزی که عقد کردیم تا الان که دوتا بچه داریم استخونم روی ...

رو سیاه کرده چون الانم تو اتاقم اعصابم خرابه اشتباه نوشتم

اخه عرف دائم در حال تغییر هست

بله عرف همیشه در حال تغییره و مرد و زن با توجه به حال روز باید بتونن خودشون رو با هم وفق بدن.

مثلا من نوعی 20 سال پیش عقایدم خیلی با الان متفاوت بود. قرار نیست با گذشت زمان و بازتر شدن وسعت دیدمون، باز هم پافشاری کنیم روی عقاید گذشته. درست یا غلط الان ذهنیت من تغییر کرده و به همون نسبت پوشش و رفتارم هم تغییر کرده 

همسر من اگه به شخصیت من احترام بزاره و من رو یک انسان دارای اختیار و انتخاب بدونه، نباید به خودش حق بده به عقاید و سلایق من گیر بده 

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

بله عرف همیشه در حال تغییره و مرد و زن با توجه به حال روز باید بتونن خودشون رو با هم وفق بدن.مثلا من ...

یک از دوستام با همسرش همین توافق اینطوی تور کرده بودن که هر کسی به خواسته های اون یکی احترام بزاره ولی به یک سال نکشید جدا شدن

اخه خیلی گیر بیجا میده

باهاش راه بیا

اتفاقا چون دوست داره

نق می زنه

غر می زنه

اگه براش اهمیتی نداشتی براش مهم نبود.. 

باهاش راه بیا ضرر نمی کنی مطمئن باش. 

🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 بزرگترین خیانت اینکه خودتو کوچیک کنی برای قضاوت یه مشت تماشاچی....