2777
2789

چند ساله اونقدر پریود های سختی دارم که حتی چند روز از خونه نمیتونم بیرون برم. 🥲

متنفرم از پریود شدن 💔

اگر پریود های راحتی دارین ، بدونین یک نفر مثل من بهتون غبطه میخوره ... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بعضی ماه ها شدیدااا تخمک گذاریم درد داره مجبورم قرص مسکن بخورم ،شوهرم میگه شما خانمها پس کی راحت ...

بهش بگو هیچ وقت

یادمه یه خانمی اینجا میگفت

شوهرم بهم گفته شما از گرگ هم قوی ترید

این همه خونریزی دارید اما بازم زنده می مونید 😬

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

من بعضی ماه ها شدیدااا تخمک گذاریم درد داره مجبورم قرص مسکن بخورم ،شوهرم میگه شما خانمها پس کی راحت ...

کاش یه سایتی هم بود همه مردان عضوشون بودن چون شوهرم فکر میکنم فقط من اینقدر سینه درد دارم

بهش بگو هیچ وقتیادمه یه خانمی اینجا میگفتشوهرم بهم گفته شما از گرگ هم قوی تریداین همه خونریزی دارید ...

خودش میدونه 😁 چاره نیست

پریود شدن با درداش باز بهتر از نشدنشه🤦🏻‍♀️😁

دقیقاا منم هرماه میگم چجوری این همه خونریزی دارم و هنوز سرپام😂😂😂😂😂

من از برای مصلحت در حبس دنیا مانده ام

خودش میدونه 😁 چاره نیستپریود شدن با درداش باز بهتر از نشدنشه🤦🏻‍♀️😁دقیقاا منم هرماه میگم چجوری ای ...

پریود شدن یه درد

نشدنش درد عظیم تر. 

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

کاش یه سایتی هم بود همه مردان عضوشون بودن چون شوهرم فکر میکنم فقط من اینقدر سینه درد دارم

من هرچی ام بلد نبود یا خودم توضیح دادم یا مطالب از اینستا و اینور اونور فرستادم براش میگه واااای شما خانمها چقدر اذیت میشید

هرماه هم دوران‌ پی ام اس مراعاتمو میکنه اگر خونه باشه و دوران‌ پریودم دوسه روز اول غذا از بیرون‌میگیره ظرفارو میشوره واسم شیرینی میخره(واسش کلیپ اموزشی فرستادم😁)

کلا خودش کارای خونه رو میکنه چون وقیقا دو تا سه روز اول من فلج میشم از روز چهارم حالم خوب میشه

من از برای مصلحت در حبس دنیا مانده ام

چرا نمیگی مرگ به پریودی اصلا وجود نداشت 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی