2777
2789

من با یکی داخل قلمچی اشنا شدم ۳ میلیون ازم گرفت و بورسیه ام کرد ( هیچ کدوم از شرایط بورسیه رو نداشتم ) 

هزینه اش رو هم در آخر کار ازم گرفت

خواستی بگو بهت معرفی کنم 

اگر تراز هم خوب باشه امکان حضوری شدن هم هست

نمیدونم بن کتاب دیگه چه صیغه ایه منم میخوام قلمچی ثبت نام کنم ولی نمیدونم چقدره ۶تومن فعلا جمع کردم: ...

من با یکی داخل قلمچی اشنا شدم ۳ میلیون ازم گرفت و بورسیه ام کرد ( هیچ کدوم از شرایط بورسیه رو نداشتم ) 

هزینه اش رو هم در آخر کار ازم گرفت

خواستی بگو بهت معرفی کنم 

اگر تراز هم خوب باشه امکان حضوری شدن هم هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون موقع ها سال ۱۴۰۰ ۱۴۰۱ پشت سر هم ثبت نام کردم 

۲ تومن 

امسال بالای ۷ ۸ میلیونه دقیق نمیدونم شهرستان هستم 

توی خوایم هم نمیتونم همچین هزینه ای کنم 

نصف کتابام پی دی اف  چشام دراومد 

با خودم فکر میکنم بعضیا که ۱۰ تومن میدن به کتاب و آزمون از کجا در میارن انشالله که خدا برکت بده به جیب شون هعی چاره چیه

میخوام بهت بگم... همینکه تو قوی هستی کافیه تا به هر چی که تو دلتِ برسی...آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.. قسم به لحظه ای که زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو به خواستت میرسونه.وقتایی که میخواس بگه دوست دارم میگفت آهای دختر خانوم میدونی؟! منم میخندیدم میگفتم آره میدونم.. اونم بلند بلند داد میزد میگفت منم میدونمم میدونمم خیلی میدونم، هر کی دوروبرمون بود مثل دیوونه ها بهمون نگاه میکرد و اون میخندید.. همیشه میگفت لحظه هایی که دیوونه بازی در میاری هیچوقت فراموش نمیشن من باید با تو دیوونه باشم:) وقتی دور و برش پر بود وسط شلوغی نگام میکرد آروم میگف میدونی؟:) یهویی وسط یه عالمه کار تکست میداد میدونی دیگه؟:) وقتی گریه میکردم و حالم اصلا خوب نبود زنگ میزد میگف تو که میدونی.. یبار جلوم وایساد گفت دختر خانوم جذاب تا آخر عمر باید بدونی😍 واسه به هم رسیدن دو تا عاشق دعا کنید😌E&Lhttps://uupload.ir/view/vid_20251003_201452_868_oabk.mp4/

راستش من خودم کنکوری نیستم اما خواهرم امسال کنکور داد 

میگم درباره امتحانای دیگه تحقیق کردی؟منظورم امتحانای موسساتی بجز قلم چیه

چون همکلاسای خواهر من که امتحان میدادن اصلا تعریف نمیکردن میگفتن سوالات یه سریش اشکال داره و اینا فقط جامعه اماریش زیاده

و دیگه تشابه سوالاتی مثل سالای قبل نداره

حتی الان من که ویدیوی چندتا از این دبیرا رو نگاه کردم برای فیزیک و شیمی کلا کتابای ابی قلم چیو که زمان ما واقعا بهترین کتابا بودن (من سال 97 و 98 )کنکور تجربی و ریاضی دادم رو میگن چرت و پرته و به درد نمیخوره.

به نظرم یه مقداری تحقیق کن درباره ازمونای سنجش و گزینه دو و اینا توی تلگرام کانالای دانش اموزی هستن که بچه ها درباره این چیزا صحبت میکنن.

اون موقع ها سال ۱۴۰۰ ۱۴۰۱ پشت سر هم ثبت نام کردم ۲ تومن امسال بالای ۷ ۸ میلیونه دقیق نمیدونم شهرستان ...

من مرکز استانم اما سال 98 که ثبت نام کردم یادمه کلا 1 میلیون یا شایدم کمتر دادم مثلا برای پشتیبان ویژه و این چیزاشون هزینه بیشتری میگرفتن حتی کتاب کمکی هم که میخریدم و هنوزم دارمشون نهایتا دو جلدش 100 تومن بود 

ولی خواهرم که امسال کنکور داد هر کتاب تست رو حداقل 400 یا 500 تومن پولشو داد چون شماره عینکش خیلی زیاده و غیرممکن بود بتونه پی دی افی بخونه

واقعا شرایط بچه ها خیلی سخت شده الان 

حالا که فکر میکنم انگار 100 سال قبل کنکور دادم و اون 97 و 98 نبوده  مثلا جز اولین دوره هایی بودم که تازه میخواستن کنکور بگیرن