2777
2789
عنوان

مامان جونم

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 22 پست
دقیقاً. مامان من ۱۳ ساله از دنیا رفته، ولی فقط ۵۰ سالش بود 😭😭 روزی نبوده که یادش نیفتم و از نبودنش ...

ولی خدا الهی بمیرم 13 ساله چطوری تنونستی تحمل کنی من مامان الان 4ماه فوت شده دارم دق میکنن کاش منم همین امسال بمیرم وای نمیتونم تحمل کنم که باشم نفس بکشم ولی مامانم نباشه خیلی درد داره خیلی 💔💔🫂😭😭😭😭😭😭😭

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

ولی خدا الهی بمیرم 13 ساله چطوری تنونستی تحمل کنی من مامان الان 4ماه فوت شده دارم دق میکنن کاش منم ه ...

آدم مجبوری تحمل می‌کنه 😭 اون ماههای اول که مامانم رفته بود، صبح که می‌شد آروم لای چشمامو باز می‌کردم به امید اینکه خواب دیده باشم رفتن مامانمو، منتظر بودم مامانم صدام کنه، ولی دریغ 😭

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

[QUOTE=397455422]دقیقا منم میگم آدم هزار سالشم باشه باز به مادرش احتیاج داره  ۲۹ سالمه مادرم ۴۸ سالگی فوت کرد  ...[/QUOT

اخی عزیزم بمیرم الهی 

مامانتم چقدر سنش کم بوده مامانت مگه مریض بود 🫂💔🖤😭😭😭😭😭😭😭

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

آدم مجبوری تحمل می‌کنه 😭 اون ماههای اول که مامانم رفته بود، صبح که می‌شد آروم لای چشمامو باز می‌کرد ...

اخی عزیزم بخدا درکت میکنم منم شبها اول کلی دعا میخونم بعد با گریه میخوابم میبره صبح که بیدار میشم احساس میکنم که خواب بوده میرم تو سالن نگاه میکنم میبینم دیگه تخت مامانم نیست ولیچرش کنار در  باز گریه میکنم از سال 1404 شنبه 31 خرداد  ساعت 2 ظهر متنفرم متنفرم 🫂💔🖤😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خدا نکنه جونم ایست قلبی کرد

آخی عزیزم مامان  

منم پارکینسون داشت 

خدا مامان من شما رو بیامرزه روحشون شاد باشه 🙏🏻🫂💔🖤😭😭

اخی عزیزم بخدا درکت میکنم منم شبها اول کلی دعا میخونم بعد با گریه میخوابم میبره صبح که بیدار میشم اح ...

آی آی جای خالیشون قلب آدمو آتیش می‌زنه 😭😭

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...