2777
2789
عنوان

چالش کوفت

| مشاهده متن کامل بحث + 4429 بازدید | 60 پست
اگه ازين به بعد كسي بهم بگه خر 😑😑 ناراحت نميشم 😅😅😑😑😑😑😑

آفرین..همیشه  خوشبین باش😂

آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست. 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

تازه نامزدیم فک کنم روش نمیشه   منم اولین بارم بود  هرسه بارو گف چیزی شده آخه؟! وسط دعو ...

هیچی دیگه روش وا شد

امروز در تاریخ ۹/۹/۹۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد
یکی بیاد بیشعور رو تفسیر کنه

کی بهت گفته؟ 😂

اکه شوهرت بوده فقط معنی اصلی منظورش بوده شک نکن😆😆😂

آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست. 
یکی بیاد بیشعور رو تفسیر کنه

یعنی

بیا شب عین ویندوز ریست شیم😉

هم تخصصی بود هم زناشویی😂😂😂

بانوی یگانه ی شیرینم عاشقتم و روانیت    

فکرنکنم ها😆😆😆

من بهش توضیح دادم درد رو هم گفتم  الان میگه الان درس دارم پس بمونه فکر کنم فردا جوابتو بدم &nb ...

همسرت رو به چالش کشیدی

امروز در تاریخ ۹/۹/۹۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد