2777
2789
عنوان

چیکار کنم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 38 پست
چند وقته که همو میشناسین؟

چن ساله

به امید روزهای پر از صلح و آرامش برای ایران زمینم،سرزمین مردم آریایی💚🤍♥️🌤چو ایران نباشد تن من مباد🕊در سوگ ۳۶ هزار تن از عزیزانم🖤🦋بمیره اونکه میخواسته مارو گریون ببینه/سرای سینه هامونو زغم ویرون ببینه.🕊... پاینده ایران...

دیگه صبرم تموم شده

به امید روزهای پر از صلح و آرامش برای ایران زمینم،سرزمین مردم آریایی💚🤍♥️🌤چو ایران نباشد تن من مباد🕊در سوگ ۳۶ هزار تن از عزیزانم🖤🦋بمیره اونکه میخواسته مارو گریون ببینه/سرای سینه هامونو زغم ویرون ببینه.🕊... پاینده ایران...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نمی خوام مستقیم بگم نمی تونم 😭😭میخوام غیر مستقیم بفهمخ

چند وقته میشناسیش؟ کسی اونجا هست باهاش راحت باشی و صمیمی؟ بهش بسپر به گوشش برسونه. یا خودت رفتارت رو از حالت رسمی در بیار باهاش صمیمی رفتار کن که یخ اونم بریزه

چن ساله

اووووو خب پس بگو . پسرا خنگن خودشون نمیفهمن😁 بهش اس ام اس بده بگو اگه میدونی اخلاقش اینجوری نیس که بعدا پیامتو به همکارا نشون بده پشت سرت بخنده

یه جا خلوت گیرش بیار بگو مدتیه یه حرفی تو دلته بعد بگو اگه تمایل داره رابطه عمیق تر بشه. 

چند وقته میشناسیش؟ کسی اونجا هست باهاش راحت باشی و صمیمی؟ بهش بسپر به گوشش برسونه. یا خودت رفتارت رو ...

نه هیچکی نیس 

اگه ب کسی بگم ،خانوما کلی حرف میزنن پشتم کلا محیطش خوب نیس

اووووو خب پس بگو . پسرا خنگن خودشون نمیفهمن😁 بهش اس ام اس بده بگو اگه میدونی اخلاقش اینجوری نیس که ...

نمی تونم بگم آدمش نیستم

نمی تونم بگم آدمش نیستم

بگو بابا فوقش تو بهترین حالت میگه تو مثل خواهرمی. معمولا پسرا رو هوا میزنن اگه بگی😁 وقت ناهار یا توی پارکینگ شرکت تنها گیرش بنداز بگو راسیتش یه موضوعی هست . ولی دیگه درد و دل بیشتر نکن که مثلا اره خیلی وقته بهت فکر میکنم یا خیلی خوشگلی فلان. فقط بگو جریان اینه . میخواستم بیشتر اشنا شیم.

اول هم بگو کسی رو خودش در نظر داره توی زندگیش هست یا نه

بگو بابا فوقش تو بهترین حالت میگه تو مثل خواهرمی. معمولا پسرا رو هوا میزنن اگه بگی😁 وقت ناهار یا تو ...

کاش بگی چطوری فقط نخ بدم یا ارتباط بگیرم 

نمیگم هیچ وقت 

ممکنه کارم از دست بدم

کاش بگی چطوری فقط نخ بدم یا ارتباط بگیرم نمیگم هیچ وقت ممکنه کارم از دست بدم

کار خاصی نمیشه کرد چون رسمی هم هستین. نخ دادن خیلی بی لول و بچگانس. اما خب کلا میتونی با چهره شاد و پر انرژی مثلا صبح بخیر بگی حالشو بپرسی اما بخوای اینطوری کنی باید با کل همکارا این شکلی باشی که یهو نگن چرا رفتارش عوض شده. یا مثلا وقتی همکارهای خانوم هم هستن و اونم حضور داره بگو یه خاستگار برات اومده اما مطمئن نیستی بخوای قبولش کنی رفتارش فلان بود بهت برخورد. 😁 نمیدونم شاید مثلا حسادت کنه بیاد جلو. خیلی خجالتیه؟ اخه میگم اگه توی این چند سال چیزی نگفته شاید حسی نداره

کار خاصی نمیشه کرد چون رسمی هم هستین. نخ دادن خیلی بی لول و بچگانس. اما خب کلا میتونی با چهره شاد و ...

من هزار بار حس کردم میخواد بگه 

ی تایمی انگار منتطر می موند شیفتم تموم شه 

بعدش می اومد پیشم و فقط سرشو مینداخت پایین و قرمز میشد 

من هزار بار حس کردم میخواد بگه ی تایمی انگار منتطر می موند شیفتم تموم شه بعدش می اومد پیشم و فقط سرش ...

خب تو کاری کردی که منصرف بشه؟ مثلا سریع از اون مکان رفتی بیرون؟

دفعه بعدی اگه اینطوری حس کردی بهش بگو اقای فلانی اتفاقی افتاده؟ چیزی هست میخوای بگی؟ یه جوری هستین اخه. این شکلی بهش فرصت میذی حرف بزنه

یه چند وقت بنظرم بهش زیاد کار بسپر. مثلا بگو ماشینم توی پارکینگ فلان شده شما میدونی مشکلش چیه؟ یا فلان وسیله سنگینه شما میتونی درستش کنی؟ یا سیستمم هنگ میکنه میتونید چک کنید؟ کلا کارای اینجوری که باعث بشه فرصت بیشتری برای گذروندن وقت و حرف زدن باهات داشته باشه. چون توی شرکت که نمیشه حرفای عادی زد مگه داخل همین موقعیت ها بتونی دو کلام حرف بزنین

خب تو کاری کردی که منصرف بشه؟ مثلا سریع از اون مکان رفتی بیرون؟دفعه بعدی اگه اینطوری حس کردی بهش بگو ...

اره من حقیقتش سریع خارج شدم چون اصلا تا حالا تو موقعیتش نبودم 

سریع رفتم 

حدود۳ یا ۴ بار همچین حرکتی زد 

ولی یک بار فقط موندم که تهش سرشو انداخت پایین و رفت

منم چون قرمز شدنش و استرسش دیدم چیزی نگفتم دیگه 

اما مدتیه ک دیگه جلو نمیاد 

میترسم یکی دیگه رو بخواد

یه چند وقت بنظرم بهش زیاد کار بسپر. مثلا بگو ماشینم توی پارکینگ فلان شده شما میدونی مشکلش چیه؟ یا فل ...

نمیشه صحبت کرد 

مخصوصا اون خیلی گیره 

ماشین ندارم  و اصلا چیزی توی ذهنم نیس ک بپرسم و ارتباطمون خیلی کمخ

دیگه خستم