2777
2789
عنوان

مردای فامیل 😒

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 47 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه تنه گند زدی به زندگی کل فامیل 😂

بجان مادرم من اصن‌رو نمیدم تازه خونه خالم داشتن فیلم عروسی نگا میکردن منم تو فیلم بودم خالم گفته این من(مثلا ایم‌منو برده) خالم میگفت زناشون کنار هم کمی پچ پچ کردن و بلند شدن رفتن😐

اگه فیک نباشه دو تا نظریه هست اول اینکه مردای فامیل شما هرز هستند دوم اینکه شما زیاد رو میدی که میگی ...

آره زن طرف می‌دونه چیزی نمیگه

اگر عاشق اسی بودن چرا همه شون سریع زن گرفتن با اینکه پسر عمو کوچک تر سریع تر زن گرفته 

اگه فیک نباشه دو تا نظریه هست اول اینکه مردای فامیل شما هرز هستند دوم اینکه شما زیاد رو میدی که میگی ...

عزیزم هیچوقت رو نمیدم بهشون خیلی کم‌میبینمشون معمولا تو عروسیا که من حتی متوجهشونم نمیشم اتفاقا خیلی سرسنگینم باهاشون تو فامیلم کم میرم

هزیزم هیچوقت رو نمیدم بهشون خیلی کم‌میبینمشون معمولا تو عروسیا که من حتی متوجهشونم نمیشم اتفاقا خیلی ...

خب میگم که عزیزم میمونه گزینه اول 

مردای فامیلتون تربیت درست ندارن متاسفانه و هرزه هستند

آره زن طرف می‌دونه چیزی نمیگهاگر عاشق اسی بودن چرا همه شون سریع زن گرفتن با اینکه پسر عمو کوچک تر سر ...

پسر عموم چندین سال بهم میگفت حتی پیش دوستمم گریه میکرد من بهش گفتم هیچوقت امکان نداره بحث پسر عموم خیلی زیاده نمیشه توضیح داد

کامل نخوندم زیاد نوشتی 

ولی اینو بگم مردها کلا به همه چشم دارن، نه فقط برا تو. الکی از آدم تعریف میکنن که پیششون حس خوب داشته با‌شیم که بتونن استفاده کنن. مراقب باش

آدما، هم احترامشون دست خودشونه هم اعتبارشون

پسر عموم چندین سال بهم میگفت حتی پیش دوستمم گریه میکرد من بهش گفتم هیچوقت امکان نداره بحث پسر عموم خ ...

بعد همه شون هم زن گرفتن باز پیام میدن

بی خیال جنیفر هم اینجوری خواهان ندار 

خب میگم که عزیزم میمونه گزینه اول مردای فامیلتون تربیت درست ندارن متاسفانه و هرزه هستند

بخدا این پسر عموم اصلا هرز نیست پسر خوشگل و خوشتیپیه اهل خیانت به زنشم نیست (فقط من هیچ حسی نسبت بهش نداشتم نمیتونستم خودمو باهاش تصور کنم مثل داداشم میبینمش)

بعد همه شون هم زن گرفتن باز پیام میدنبی خیال جنیفر هم اینجوری خواهان ندار

الان اینجا دروغ بگم چی دستگیرم‌میشه وقتی ادم میگه بقران دروغ نمیکم عین حقیقته دیگه چیزی نمیمونه برا گفتن بچه نیستم بیام داستان سرهم کنم بجان مادرم اگه یک کلمش دروغ باشه 

بخدا این پسر عموم اصلا هرز نیست پسر خوشگل و خوشتیپیه اهل خیانت به زنشم نیست (فقط من هیچ حسی نسبت بهش ...

کسی که متاهل و چشمش دنبال کس دیگه هست اگه هرز نیست پس اسمش چیه ؟؟؟

خیانت که فقط جنسی نیست