کارت اهدای عضومدارم اتفاقا نذر سلامتی همین شهص کردم باید چکار کنم
کلنا عباسک یا زینب(س) نوکر خوبی نبودم خودمم میدونم آقا ولی من هر چی که باشم پای تو میمونم آقا الهم عجل الولیک الفرج یا صاحب الزمان تویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا . صوغرام رفیق کوبرا ✋ چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...
منم اومنفی هستم خیلی دلم میخواد برم اهدا کنم تو اطرافیانم یه بیمار سرطانی داریم که به خون اومنفی نیاز داره دلممیخواد خونمو برای اون بدم ولی نمیدونمچجوری
ببین به گروه خونی نیست باید ژنتیکتون به هم بخوره من دیدم مثلا یه نفر تو کل کشور و تو کل دنیا یه نفرم بهش نخورده اما میتونی بری نمونه بدی شاید به یکی بخوره ولی بعید میدونم چون اول پدر و مادر و خواهر برادرن اینا نخوردن دیگه به ندرت پیدا میشه کسی بخوره به کسی و نمونه دادنم شنیدم آسونه همون یه خون دادن ساده هست به نظرم شما همون خون اهدا کنی بیشتر به کار میاد چون گروه خونی o کمه
منم اومنفی هستم خیلی دلم میخواد برم اهدا کنم تو اطرافیانم یه بیمار سرطانی داریم که به خون اومنفی ...
منم نمیدونم
کلنا عباسک یا زینب(س) نوکر خوبی نبودم خودمم میدونم آقا ولی من هر چی که باشم پای تو میمونم آقا الهم عجل الولیک الفرج یا صاحب الزمان تویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا . صوغرام رفیق کوبرا ✋ چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...
ببین به گروه خونی نیست باید ژنتیکتون به هم بخوره من دیدم مثلا یه نفر تو کل کشور و تو کل دنیا یه نفرم ...
چکار کنم پس براش
مثلا من نمیدونم شهر شما ولی شیراز بیمارستان امیر و بیمارستان نمازی اتفاقا رو دیواراش دیدم نوشته مغز استخوان هدیه کنید و این حرفا و تو بقیه توضیحشم همونجا خوندم که گفته بود یه خون دادن ساده هست کاری نداره اینا دوتا از بزرگترین بیمارستانای شیرازن